Izvor: Tanjug
18.01.2023 u 07:04
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA SREDU, 18. JANUAR: Očekuju se visoke temperature i jaka kiša!

U Begradu toplo i vetrovito, a kiša i pljuskovi mogući su uveče. Temeratura do 18 stepeni.

Republički hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za narednih sedam dana. Takođe je izdao i upozorenje na jake kiše na jugozapadu Srbije, i povećanje vodostaja duž toka reke Lim.
VREMENSKA PROGNOZA ZA SUTRA: Smena sunca i oblaka, na jugozapadu zemlje obilne padavine

U jugozapadnoj Srbiji (naročito južno od linije Priboj – Prijepolje – Sjenica – Novi Pazar), kao i na zapadu Kosova i Metohije pretežno oblačno sa obilnom kišom, pljuskovima i grmljavinom, na visokim planinama iznad 1500 m i sa snegom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U ostalim krajevima promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i uz znatno manju količinu padavina, koje će biti češće najpre rano ujutro, a zatim uveče i u toku noći.

Vetar umeren i jak, na planinama i u Banatui sa udarima olujne jačine, posle podne u košavskom području u slabljenju. Najniža temperatura od 4 do 12, a najviša od 12 do 20 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 24 m/s, verovatnoća 90%. Kiša sa količinom padavina većom od 60 l/m2 za 24h, verovatnoća 90%. Lokalna pojava grmljavina, verovatnoća 70%.

U Begradu toplo i vetrovito, a kiša i pljuskovi mogući su uveče. Temeratura do 18 stepeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter