Izvor: Tanjug
26.03.2023 u 13:38
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUTRA: Kiša i pljuskovi, vetrovito i dosta hladnije

U Srbiji će sutra, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti oblačno, vetrovito i osetno hladnije sa kišom i lokalnim pljuskovima, koji će ponegde biti praćeni i grmljavinom.

Duvaće umeren i jak severozapadni vetar koji će na severu i istoku zemlje, kao i na planinama dostizati i udare olujne jačine.

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS: Preko dana toplo i sunčano, tokom noći kiša i pljuskovi!

Samo će na jugoistoku Srbije ujutru biti umereno oblačno i suvo, uz umeren i jak južni vetar. U drugom delu dana, sa padom temperature, kiša će preći u sneg u brdsko-planinskim predelima jugozapadne, južne i istočne Srbije. Uveče i tokom noći prestanak padavina i postepeno razvedravanje sa severozapada. Jutarnja temperatura od 6 do 12, dnevna od 10 do 15 stepeni Celzijusa.

U Beogradu oblačno, vetrovito i osetno hladnije, povremeno sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima. Duvaće umeren i jak severozapadni vetar, koji će dostizati i udare olujne jačine. Uveče prestanak padavina, tokom noći postepeno razvedravanje. Dnevna temperatura bez većeg kelebanja – između 10 i 12, uveče u padu na 7 stepeni Celzijusa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter