Izvor: tanjug
08.05.2023 u 12:54
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUTRA: Oblačno vreme, u nekim delovima sa kišom

Vreme u Srbiji će u utorak, 9. maja biti umereno i potpuno oblačno, na istoku i jugu povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima, a veća količina padavina očekuje se u drugom delu dana na jugoistoku zemlje, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab severni, posle podne u skretanju na slab i umeren istočni i jugoistočni koji će krajem dana i tokom noći u košavskom području biti u daljem pojačanju.

Predviđene temperature su najniže od četiri do 10 stepeni, najviše od 15 do 18, u Negotinskoj Krajini do 13 stepeni. U Beogradu vreme će biti umereno oblačno, vetar ujutru slab severni, tokom prepodneva u skretanju na slab do umeren istočni i jugoistočni koji će krajem dana i tokom noći biti u daljem pojačanju. Jutarnja temperatura oko osam, a najviša dnevna oko 18 stepeni.

VREMENSKA PROGNOZA ZA 8. MAJ: Oblačno, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom

Do kraja nedelje u košavskom području duvaće umeren, povremeno i jak jugoistočni vetar, na jugu Banata i u donjem Podunavlju sa olujnim udarima. U sredu promenljivo sa sunčanim intervalima i malo toplije, osim na jugu i istoku zemlje gde će biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima. Krajem dana i tokom noći novo naoblačenje s kišom i pljuskovima prvo će zahvatiti zapadne i južne krajeve Srbije. Od četvrtka nestabilno sa čestom kišom, pljuskovima i grmljavinom, a lokalno i sa uslovima za obilnije padavine. Maksimalna temperatura u većini mesta biće od 16 do 21 stepen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter