Izvor: Tanjug
30.03.2023 u 12:13
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUTRA: Promenjivo oblačno i toplo, temperatura do 23 stepena

U Srbiji će u petak vreme biti promenjivo oblačno i toplo, sa temperaturama do 23 stepena, saopštio je danas Republički hidrometerološki zavod.

U Banatu i na istoku Srbije ujutru će ponegde padati slaba kiša, dok se kasnije posle podne očekuje jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima, prvo na severu i zapadu, uveče i tokom noći i u ostalim krajevima.

Vetar umeren i jak zapadni i severozapadni, a najniža temperatura od četiri do 11 stepeni, a najviša od 20 do 23 stepena. U Beogradu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i suvo.

VREMENSKA PROGNOZA ZA 30.MART: Danas oblačno, ali dosta toplije

Uveče i tokom noći sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima. Vetar umeren zapadni i severozapadni, a najniža temperatura od osam do 11 stepeni, a najviša oko 21 stepen. U narednih sedam dana u Srbiji se očekuje promenljivo oblačno i toplo vreme, za dane vikenda nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom uz manji pad temperature i skretanje vetra na severozapadni. Na visokim planinama sneg.

Od ponedeljka 3. aprila očekuje se zahlađenje u svim krajevima, a padavine će lokalno biti obilnije u centralnim, istočnim i južnim delovima zemlje, pa se ponegde i u nižim predelima očekuje sneg. Duvaće umeren i jak severozapadni vetar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter