Izvor: Tanjug
08.02.2023 u 11:58
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUTRA: Ujutru mraz, temperature od -12 do -5, za vikend toplije

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u narednim danima u Srbiji se očekuje mraz, dok će se temperature u većini mesta kretati od -12 do - 5 stepeni, u planinskim predelima i na Pešteru i do -20 stepeni.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u narednim danima u Srbiji se očekuje mraz, dok će se temperature u većini mesta kretati od -12 do – 5 stepeni, u planinskim predelima i na Pešteru i do -20 stepeni.

Od vikenda je najavljen porast dnevne temperature, dok će jutarnji mrazevi biti u slaljenju od nedelje.

VREMENSKA PROGNOZA ZA 8. FEBRUAR: Ujutru umeren do jak mraz, u većini mesta i ledeni dan!

Sutra u Srbiji jutro hladno sa mrazom, tokom dana pretežno sunčano i hladno, u Negotinskoj Krajini umereno do potpuno oblačno. Vetar slab i umeren istočni i jugoistočni, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju povremeno i jak. Jutarnja temperatura od -12 do -5 stepeni, a najviša od 1 do 3 stepena.

Slično vreme i u Beogradu – ujutru umeren mraz, tokom dana pretežno sunčano i hladno uz slab i umeren istočni i jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura od -9 do -5 stepeni, a najviša dnevna oko 1 stepen. U subotu se posle podne očekuje postepeno naoblačenje sa severa, koje će krajem dana i tokom noći ka nedelji, kao i u nedelju, usloviti slabe padavine: u nižim predelima kišu, u brdsko-planinskim sneg.

U ponedeljak je najavljen prestanak padavina i razvedravanje, suvo sa dužim sunčanim intervalima, navedeno je u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter