Izvor: Tanjug
17.03.2023 u 13:45
0

POJAČANE KONTROLE VOZILA ZA VIKEND: Akcenat na ispravnosti vozila

Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova ukazala je da se zbog predstojećeg vikenda na svim važnijim putnim pravcima u Srbiji očekuje pojačan intenzitet saobraćaja i apelovala na vozače da budu strplјivi i da ne ugrožavaju sebe i druge učesnike u saobraćaju prebrzom vožnjom i nepropisnim preticanjem.

VAŽNO SAOPŠTENJE RFZO: Informacija za obolele od malignih bolesti koji žele da postanu roditelji

Aleksandar Radenković iz Uprave saobraćajne policije MUP-a navodi da se ovog vikenda zbog početka lepog vremena očekuje početak sezone motocikala i mopeda, zbog čega MUP u saopštenju apeluje na vozače putničkih i teretnih motornih vozila, kao i na vozače autobusa da obrate posebnu pažnju na vozače dvotočkaša.

Dodao je da će pripadnici Uprave saobraćajne policije sprovoditi mere pojačane kontrole saobraćaja.

NOVE CENE GORIVA: Evo koliko će narednih 7 dana koštati dizel i benzin

-U cilјu očuvanja što povolјnijeg stanja bezbednosti saobraćaja tokom vikenda, saobraćajna policija će sprovoditi mere pojačane kontrole saobraćaja, a akcenat će biti na prevozu putnika u vozilima -rekao Radenković.

On je naglasio da će aktivnosti u kontroli saobraćaja prvenstveno biti usmeravane na kontrolu tehničke ispravnosti putničkih vozila i autobusa, kontrolu poštovanja radnog vremena od strane vozača autobusa, kao i na to da li vozači i putnici u svim vozilima koriste sigurnosne pojaseve.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter