Izvor: Tanjug
04.02.2023 u 13:02
0

Zbog oluje otkazani vozovi između Beograda i Novog Sada

Zbog oluje i vremenskih neprilika koji su bili danas u 9.50 sati otkazano je više vozova između Beograda i Novog Sada, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije.

U informaciji navode da su velika oluja i vremenske neprilike prouzrokovali tehničke probleme u funkcionisanju sistema kontaktne mreže na deonici između Inđije i Novog Sada.

AMSS PORUČUJE: Opasnost od poledice na putevima

-Zbog toga su danas već otkazana četiri voza, koji su po redu vožnje trebali da saobraćaju između Beograda i Novog Sada, a otkazani su i polasci putničkih vozova na ovoj relaciji koji su planirani danas do 14.00 sati- navodi se u saopštenju.

Tanjug/INFRASTRUKTURA ŽELEZNICE SRBIJE/ MILAN DUBAJIC

Stručne službe „Infrastrukture železnice Srbije“ su na terenu i rade na otklanjanju problema.

-Očekuje se da će u narednih par sati teškoće biti otklonjene i funkcionisanje saobraćaja između Beograda i Novog Sada biti normalizovano -poručili su iz Infrastrukture.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter