Izvor: BSC Happy
09.03.2023 u 09:48
0

„ŽENE NAJVAŽNIJI DEO DRUŠTVA“: Vesić čestitao 8. mart

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić priredio je večeru za sve dame zaposlene u tom ministarstvu, povodom 8. marta, kako bi im ulepšao praznik, ali i kako bi njima i svim ženama poručio koliko su važne za društvo

Vesić je dame ugostio u jednom prestoničkom restoranu, koji je, na njegov predlog, ovo veče, kao donaciju, posvetio njima.

„U Ministarstvu radi 268 žena, i želeo sam da vam ovaj Dan žena učinim nezaboravnim. Zamolio sam svoje prijatelje da učestvuju u iznenađenju i organizovali smo ovu večeru. Želeo sam ovim da svakoj ženi koja radi u Ministarstvu kažem hvala za posao koji rade, da veoma poštujem i cenim ovaj praznik“, rekao je Vesić.

MINISTAR VESIĆ NIKAD OPTIMISTIČNIJI: „Brže raditi železnicu, komisija će nadgledati realizaciju projekata!“

Iako je, kaže, svestan da će mnogi reći da 8. mart ne znači ništa, ako se žene ne poštuju i ostalih 364 dana u godini, ministar je ukazao da je ovaj praznik itekako važan, jer na ovaj dan treba da se posveti tome šta je sve urađeno da bi se žene izborile za prava koja im pripadaju ali i šta sve još uvek nije urađeno, posebno kada u pitanju borba protiv nasilje nad ženama, kako bi se ono iskorenilo.

„Zato je 8. mart važan. Tog 8. marta se podsećamo, svake godine, kao društvo napredujemo, jer mnoge žene nisu dovoljno srećne i nisu zaštićene, bez obzira što smo napredovali kao društvo“, rekao je Vesić.
Zato je, na ovaj način, želeo da skrene pažnju na žene koje rade u Ministarstvu.
„To su žene koje izdaju dozvole, građevinske, za drusmki saobraćaj, žene koje su inspektori, koje rade na terenu… Želeo sam da skrenem pažnju na njih, da pokažem da veoma cenim i poštujem sve što rade“, naglasio je ministar.

Žene za saradnike, kaže, ne bira ciljano, ali ih ipak ima više među njegovim saradnicima.

„Nikada ne biram saradnike po tome da li su žene ili muškarci, važno je da su odgovorni i dobro radi posao. Ispada da sam kroz moju karijeru uglavnom imao saradnju sa ženama, i zadovoljan sam zbog toga“, rekao je Vesić.

Dame je večeras zabavljala Ivana Selakov, takođe besplatno, na poziv ministra Vesića, a na poklon su dobile i karte za koncert Saše Matića, koji im je na taj način dodatno ulepšao praznik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter