12°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Telegraf.rs

GRAD OBLEPLJEN OGLASIMA ZA KAMAGRU: Muškarci uzimaju da zadive žene!

Beograd je oblepljen oglasima za prodaju kamagre. Neki krišom kidaju broj okačen ispod oglasa, drugi pak ne znaju šta je to, a ima i onih koji redovno kupuju ovaj preparat. 

Mi smo nazvali jednog od prodavaca kamagre i raspitali se o ceni, kvalitetu, dejstvu i posledicama korišćenja iste.

Objasnio nam je da ovaj preparat postoji u vidu gela, šumećih tableta, ali i običnih tableta. Ralizka u ceni postoji, a najskuplja i najdelotvornija je, kako kaže, "kamagra super", koja košta 1200 dinara, sve druge su po 1000. Pakovanja su od po sedam kesica/tabletica ili četiri. 

- U suštini kamagra nije za erekciju, već služi za produžavanje seksualnog odnosa, tj. odlaganje orgazma kod muškarca. Dovoljno je da se popije pola sata pre početka seksa, a da bi se osetilo pravo dejstvo, potrebno je da prođe sat vremena. Napomenuću da se ona uvek pije, ne maže se i ostalo - kaže naš sagovornik.

Na naše pitanje koliko dugo može da traje dejstvo jedna tableta, on kaže da zavisi od toga koju muškarac popije.

- Neke traju po 3-4 sata, ali ova "super kamagra", njeno dejstvo traje dva dana. Konkretno, kod mene dolaze porno glumci, popiju to pre snimanja i kažu mi da uzmu pola tablete danas, pa još pola sutra. Muškarac kada to popije, oseća seksualni nagon, ali, kako bih vam rekao, nije da mu stoji pravo i čvrsto kao bandera, nego kad dođe do akcije, to bude taj osećaj - objasnio nam je.

Prema njegovim rečima, svi popularni preparati koji je reklamiraju, velika su prevara. Međutim, dodaje da je osnova kamagre sildenafil, ista aktivna supstanca koju ima i vijagra, cijasil i ostali preparati koji se legalno prodaju u apotekama. Stoga, kako kaže, svako ko tvrdi da je kamagra potpuno prirodna, laže. 

Konzumenti: Uzmem da se dokažem devojci tokom prvog seksa

Naša redakcija razgovarala je sa N. (31) koji je više od 50 puta uzeo kamagru pre seksa. Kako nam je objasnio, najčešće je pije kako bi prvi utisak kod devojke sa kojom spava bio odličan.

- Kupovao sam to ranije da bih se dokazao tokom prvog seksa, uglavnom je to bio kamagra gel koji popijem. Seks traje oko tri-četiri sata, ali ja pravo zadovoljstvo osećam tokom prvih sat, sat i po. Sve posle toga je bukvalno neosetno, za muškarca, naravno - objasnio nam je N.

Međutim, on je naveo i da njegovi drugovi uzimaju to da bi pružili partnerki duži seks, jer često imaju problem sa brzinom dolaska do orgazma.

Kamagra u Srbiji

Kamagre u Srbiji nema u apotekama, ali ona ipak stiže do konzumenata širom zemlje. Carinici su više puta na graničnim prelazima otkrivali pokušaje šverca, ali ona se i dalje slobodno "kreće" od oglasa, do nekoliko minuta pre početka seksa.

Ovaj preparat nije ispitan, pa samim tim nije poznato šta se u njemu nalazi.

Stoga izbegavajte kamagru.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti