Izvor: Tanjug
18.01.2020 u 20:00
0

SAVET IZ AMSS: Vozite oprezno zbog magle!

 U toku večeri i noći u većem delu zemlje zadržaće se magla, uz smanjenu vidljivost i ispod 100 metara, a usled niskih temperatura očekuje se i pojava poledice, tako da vozači moraju biti dodatno oprezni, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Dodaje se da je saobraćaj je umerenog intenziteta, da na naplatnim rampama nema zadržavanja, a nešto veći broj vozila očekuje se na putevima koji vode ka zimskim centrima – Kopaoniku, Goču, Divčibarama i Zlatiboru.

Prema informacijama Uprave granične policije, putnička vozila na ulaz u zemlju na Kotromanu čekaju 160, a kod Gradine 60 minuta.

Na teretnim terminalima vozila na izlaz iz zemlje na Batrovcima čekaju tri sata, kod Bačke Palanke dva, a kod Gradine 90 minuta.


PROČITAJTE I OVO

KAMERE SNIMILE UBICU? Bežanijska kosa pod opsadom!

STRAŠNI MOMENTI SRPSKOG TRENERA: Mihajlović stolicom krenuo da razbije prozor, žena ga zadržala!

OD SADA ĆEMO SAHRANJIVATI PO ŠVAJCARSKOM MODELU: EVO šta to znači!

VEČERAS SE OTVARA NEBO: Devojke, zamislite želju i uradite OVO ako želite da vidite budućeg muža!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter