Izvor: Klix.ba
25.05.2020 u 04:11
0

U RUSIJU MOGU SAMO AMERIKANCI Novi NASA eksperiment uzburkao svet!

Američka svemirska agencija NASA se priprema za svoju novu simulaciju svemirske misije te traži zdrave učesnike koji su spremni da žive zajedno s malom posadom u izolaciji osam meseci.

Mnogi su se navikli na karantin uveden zbog pandemije koronavirusa, a oni kojima nije smetao mogu se prijaviti za ovaj eksperiment. Agencija traži učesnike istraživanja koji će provesti osam meseci zaključani u ruskom laboratoriju u Moskvi.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

STRAŠNA NESREĆA U PANČEVU Dečak poginuo penjajući se na vagon!

IPAK BEZ NOVČANIH KAZNI ZA NENOŠENJE MASKE NA RADNOM MESTU

Dr Nestorović ISKRENO: NIKAD NE BIH PRIMIO VAKCINU BILA GEJTSA!

NE MOŽE NEDELJNO VEČE BEZ PALAČINKI Na ovaj način ih morate probati!

„Analogna misija će pomoći NASA-i da sazna više o psihološkim i fizičkim efektima izolacije ljudi u procesu pripreme za Artemis misije na Mesec, kao i duge misije na Mars. Mala međunarodna posada će živeti zajedno u izolaciji osam meseci i provoditi naučno istraživanje, koristiće virtuelnu stvarnost i obavljati robotske operacije te brojne druge zadatke. Istraživanje će biti provedeno kako bi se proučavali efekti izolacije dok učesnici rade kako bi uspešno obavili svoju simuliranu svemirsku misiju“, navode iz NASE.

OVO MORATE ZNATI

Reprezentacija Srbije vicešampion Evrope u PES fubalu!

OVAJ GRAD JE SRPSKI EL DORADO Svi će pohriliti tamo zbog novog otkrića!

TUČA MIGRANATA, SEVALI NOŽEVI

LABORATORIJA U VUHANU: Imamo tri živa virusa, niti jedan nije kovid-19!

Učesnici eksperimenta će iskusiti slične uslove onima kojima će biti izloženi astronauti na Marsu, a svi će nakon osam meseci dobiti kompenzaciju.

Prijaviti se mogu samo Amerikanci starosne dobi između 30 i 55 godina, a moraju zadovoljiti i određene kriterije obrazovanja.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter