Izvor: Kurir.rs
29.05.2020 u 04:30
0

IMATE PROBLEMA SA PRIJAVOM ZA 100 EVRA Obavezno ovo uradite!

Iako je prijava za jednokratnu pomoć od 100 evra prošla gotovo besprekorno i većina građana je uspešno dobila novac od države, mali broj ljudi je imao probleme sa prijavom

Medijima su se javljali čitaoci kojima je je prijava odbijena, iako su im i lična karta i račun u banci važeći.

OVO MORATE ZNATI

DR NESTOROVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Predsednik SZO nije doktor, bio na crnoj listi Amerike, a sada daje preporuke za koronu!

Počeo upis prvaka u osnovne škole

BiH OD 1. JUNA OTVARA GRANICE SA SRBIJOM!

ODLUČENO! OD 1. JUNA ĐACI MOGU NA EKSKURZIJE

Naime, na sajtu za podnošenje prijava njima u polju provere stanja piše da je prijava odbijena usled neispravnosti unetih podataka, i sajt traži novu prijavu sa ispravnim podacima.

Zatim, kada pokušaju ponovo da se prijave, pojavi se crveni boks na kome piše: „Fizičko lice sa navedenim podacima je već registrovano u sistemu za jednokratnu pomoć“.

PROČITAJTE I OVO

PONIŽENJE! NOVA MERA LJUBAVI: Ako ne nađete partnera, vi spadate u invalide

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA: Hrvati zabranili Srbima ulazak u zemlju

SAVO MILOŠEVIĆ O ŠAMARANJU OD STRANE GROBARA: Evo šta je rekao! (VIDEO)

TIJANA AJFON I NJENA CIFRA Evo kako je ugovarala poslove, prepiska izašla na videlo!

Oni su zatim pozvali broj 0800 101 100, gde su se putem govornog automata prijavili za 100 evra. Tom prilikom su ostavili i svoj broj telefona, na koji treba da im stigne poruka o stanju njihove prijave.

U slučaju da imate probleme sa prijavom, možete se informisati na specijalizovanom portalu ministarstva finansija namenjenom za reklamacije, ili na broj telefona 0800 101 100.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter