Izvor: Blic.rs
02.06.2020 u 13:06
0

PRIVREDNA KOMORA SRBIJE RASPISALA KONKURS: Nagrada za najbolje DOKTORSKE DISERTACIJE iz ekonomije

Privredna komora Srbije (PKS) objavila je konkurs za Godišnju nagradu za najbolje doktorske disertacije studenata fakulteta u školskoj 2018/2019. godini.

Kako se navodi u saopštenju PKS, konkursom su obuhvaćeni radovi odbranjeni od 1. oktobra 2018. do 30. septembra 2019. godine sa temama iz oblasti privrede, a biće dodeljeno deset nagrada u vidu diploma i novčanih nagrada.

Predloge za nagrade podnosi fakultet na kome je odbranjen rad, dok inicijativu za podnošenje predloga prema fakultetu mogu pokrenuti instituti, privredni subjekti, druge organizacije i pojedinci.

OVO MORATE ZNATI

OVO JE NAŠ POSLEDNJI ČAS Svi bruje o oproštaju profesorke Milice (VIDEO)

Četiri znaka horoskopa za koje je mesec jun 2020. veoma bitan

RUSKI ISCELITELJ ŠOKIRAO ŽENE Evo zašto vam strada štitna žlezda

PRAVDA ZA KAJU 11.000 ljudi traži kaznu za nasilnika (VIDEO)

Prijave na konkurs treba dostaviti najkasnije do 15. septembra 2020. godine.

Načini podnošenja prijava i sadržaj određeni su Odlukom o dodeli nagrada koja se, kao i sve potrebne informacije, nalazi na sajtu PKS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter