Izvor: HappyBSC
16.06.2020 u 04:12
0

PREMIJERKA UPOZORILA: Najbezbednije je da ovo leto PROVEDETE U SRBIJI! Mnogo smo se OPUSTILI!

Gostujući u „Ćirilici“ na Happy TV, premijerka Ana Brnabić istakla je  da epidemiološka situacija u Srbiji povoljna i da trenuto najviše novozaraženi ima u Beogradu, Tutinu i Novom Pazaru.

OVO MORATE PROČITATI

SAVIĆIMA VRAĆAJU USVOJENU DEVOJČICU! Nove informacije iz subotičkog Centra za socijalni rad!

DŽORDŽ SOROŠ RASKRINKAN U BRUKLINU Milijarderova advokatica, u palestinskoj uniformi, palila policajce (VIDEO)

GRČKA POLICIJA ZVANIČNO: Državljani Srbije ne mogu u Grčku ni preko Bugarske!

ZA DLAKU IZBEGLI TRAGEDIJU: Mališani su mazili vlasničkog psa, a onda ga je neko pred njima UBIO PUCNJEM IZ PUŠKE

I BUGARI POTVRDILI: Granica sa GRČKOM otvorena samo za DRŽAVLJANE EU

Primetila je, međutim, da se Beograđani ponašaju kao da korona nije ni postojala, da su mnogo opušteni i da ne poštuju preporučene zaštitne mere.

Ona je rekla da je dobra stvar u svemu što medicinski tim i vlada i dalje rade zajedno i stvari drže pod kontrolom kako bi spremni dočekali eventualni drugi talas virusa.

I OVO ĆE VAS INTERESOVATI

TENISERI ZAPALILI BEOGRAD U NOĆNOM PROVODU: Atmosfera za pamćenje (FOTO)

FOTOGRAFIJA KOJA JE OBIŠLA SVET: Afrikanac spasao belca od pobesnelih ultradesničara (FOTO)

PALA JE ODLUKA: VAR stiže u Srbiju, zna se tačno i kad

MRAČNA PROGNOZA ČUVENOG ASTROLOGA:Čuvajte se, čeka nas dva meseca pakla! (VIDEO)

Osvrnuvši se na odluku Grčke, Severne Makedonije i Bugarske da otvori svoje granice za građane Srbije, pa da ih ponovo zatvori, Brnabić je rekla da očekuje da će se pitanje otvorenih granica i generalno saobraćaja menjati tokom ovog leta.

– Te stvari će se dešavati. Ovo leto je zato najbezbednije i najbolje provesti u svojoj zemlji – rekla je Brnabić i ponovo apelovala na građane da ostanu u Srbiji, a da, ako se ipak odluče da putuju, sagledaju sve rizike sa kojima bi mogli da se suoče.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter