Izvor: Telegraf
26.06.2020 u 21:14
0

OGLASIO SE LINTA: Sarajevska rezolucija je SRAMOTA!

Predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Skupštine Srbije Miodrag Linta ocenio je kao sramnu i licemernu Rezoluciju Grada Sarajeva o navodnom genocidu nad Bošnjacima u Srebrenici tobože multietničkom Sarajevu, i kao provokativno poistovećivanje časne borbe saveznika protiv fašizma u Drugom svetskom ratu sa borbom Armije BiH u građanskom ratu u BiH.

PROČITAJTE OBAVEZNO

AMERIČKA NOVINARKA POZVALA NJUJORK TAJMS DA SE IZVINI VUČIĆU

VUČIĆ O KORONA VIRUSU I MOGUĆIM RESTRIKCIJAMA: Ne isključujem uvođenje mera!

NOVE MERE U BEOGRADU: Povećava se broj KOVID BOLNICA I AMBULATNI!

– Brojne činjenice pokazuju da Sarajevo nije nikakav simbol slobode i suživota različitih nacija i vera već grad iz koga je proterano preko 150.000 Srba, grad u kome je postojalo 125 logora za Srbe u kojima su strahovito i svirepo mučeni i ubijani; grad u kome je ubijeno hiljade Srba, grad u kome se otima i uzurpira srpska imovina, grad u kome se slave ratni zločinci iz tzv. Armije BiH, a srpske žrtve prešućuju, umanjuju i negiraju, grad u kome ustanove i ulice nose imena istaknutih sledbenika i funkcionera genocidne i nacističke NDH, grad u kome se sistematski krše ustavna, nacionalna i ljudska prava preostalih Srba koji se građani trećeg reda i diskriminisani na svakom koraku – naveo je Linta u saopštenju za javnost.

OVO MORATE ZNATI

MAĐARSKI GRANIČARI OTKRILI: Migranti kopaju tunel na granici sa Srbijom!

EKSPLOZIJE ODJEKUJU TEHERANOM! Vojna baza NESTALA U PLAMENU! (VIDEO)

ŠOKANTAN OBRT U SLUČAJU UBISTVA MALE MEDLIN: Ubica sledeće nedelje izlazi na slobodu

TAČI POBEGAO U ALBANIJU! „Sestre, braćo, upravo sam sleteo na aerodrom“

On je istakao da Grad Sarajevo pomenutom Rezolucijom skandalozno poziva nadležne institucije u BiH da „donesu propise kojim će se zabraniti javno negiranje nepostojećeg genocida u Srebrenici“.

– Jasno je da je navedena Rezolucija u svojoj suštini ratnohuškačka i da predstavlja kontinuitet širenja besne mržnje prema srpskom narodu, Republici Srpskoj i Srbiji. Odbornici Grada Sarajeva dobro znaju da je priča o tobožnjem genocidu u Srebrenici veliki lažni mit koji nema veze sa istinom o događajima iz 1995. godine i koji je u funkciji izgradnje nacionalnog identiteta i homogenizacije bošnjačkog naroda na antisrpskoj osnovi – naveo je Linta.

NEMOJTE DA PROPUSTITE!

PUTIN PRVI PUT U STRAHU: PAKLENE VRUĆINE SIBIRA PRETE MOĆNOJ RUSIJI!

ČULI STE ZA TESLU I PUPINA, ALI OVO JE BIO PRVI SRBIN U AMERICI!

KRALJ FOTOŠOPA IZLUĐUJE KLIJENTE: Najluđe i najsmešnije slike sa interneta

VODITELJKA HAPPY TV PROMENILA IMIDŽ: Izgleda BOLJE nego IKAD, pleni svojom POJAVOM! (FOTO)

On je ocenio da nije moguće govoriti o pomirenju i uspostavi poverenja između srpskog i bošnjačkog naroda dok god zvanične institucije u Sarajavu i vodeće bošnjačke stranke zastupaju lažne i besmislene teze o agresiji na BiH i genocidu u Srebrenici, dok se slave ratni zločinci i dok se osporava Dan Republike Srpske i ona naziva genocidnom i zločinačkom tvorevinom s ciljem da se ukine i stvori unitarna BiH.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter