Izvor: mondoportal
12.07.2020 u 09:38
0

Ne zanemarujte OVAJ SIMPTOM! On ukazuje na KOVID INFKCIJU!

U toku prethodne noći orgoman broj ljudi je zvao Hitnu pomoć zbog sumnje na zarazu korona virusom.

Doktorka Jovana Obrenović rekla je  da je u Hitnoj pomoći tokom noći zabeležen veći broj poziva pacijenta, 1.800 zbog sumnje na kovid infekciju.

PROČITAJTE I OVO

SZO saopštila UŽASAVAJUĆE podatke: U svetu za 24 sata ZARAŽENO još 219.000 ljudi!

Petar Škundrić stao U ODBRANU SINA: On nije RAZBIJAO, SAMO JE SVRATIO na DEMONSTRACIJE!

Vučić NAJAVIO ČISTKU u redovima SNS-a!

Ona je objasnila da je temperatura viša od 37.5 povišena temperatura ukoliko se ne lečite od astme i hronične opstruktivne bolesti pluća.

Svaki momemat sa povišenom temperaturom može da ukaže na kovid zarazu i zato vas molim da to kažete našim kolegama na trijaži ili kol centru, da bi kolege mogle adekvatno da se opreme- rekla je doktorka Obrenović.

Da podsetimo, jedan od prvih simptoma korona virusa koji je detektovan na početku epidemije, još u Vuhanu u decembru, bila je povišena temperatura. U međuvremenu se lista simptoma proširila, pa su tako znaci da ste se inficirali virusom SARS-CoV-2 mogu biti i kašalj dijareja, malaksalost…

U Srbiji je teška epidemiološka situacija, u toku prethodnog dana preminulo je 12 osoba, a 345 je novozaraženo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter