Izvor: Blic.rs
14.07.2020 u 07:07
0

NOVI OPERATIVNI CENTAR ZA MUP SRBIJE: Moderna zgrada sa BUNKEROM I HELIDROMOM u Bloku 39

MUP Srbije bi narednih godina mogao da dobije novi administrativni i operativni centar sa svim pratećim sadržajima, pa čak i bunkerom i helidromom!

Novo sedište MUP-a ne bi se kao sada nalazilo u centru grada, već na Novom Beogradu i to u Bloku 39.

Kako stoji u nacrtu Plana detaljne regulacije za Blok 39, koji je trenutno na javnom uvidu, na lokaciji koja je oivičena saobraćajnicama Omladinskih brigada, Bulevarom Milutina Milankovića, Bulevarom umetnosti i Bulevarom Arsenija Čarnojevića, planirana je dogradnja Fakulteta dramskih umetnosti (FDU), ali i izgradnja novog policijskog centra.

On bi se, kako stoji u zvaničnim dokumentima, nalazio na sada neizgrađenom zemljištu, neuređenoj travnatoj površini.

KORONA U SRBIJI

UŽIVO! KORONA PRESEK! Brnabić: Broja novozaraženih je 279, a broj preminulih je 12 !(VIDEO)

NOVO ŽARIŠTE u Srbiji: Pacijenti sa TEŠKOM KLINIČKOM SLIKOM neprestano pristižu!

– Opšti cilj izrade Plana je da se u skladu sa Zaključkom Vlade i zahtevom Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda definiše kompleks za izgradnju administrativnog i operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova sa pratećim sadržajima u skladu sa razvojnim programima Ministarstva i omogući dalji razvoj kompleksa visokoškolske ustanove, Fakulteta dramskih umetnosti na postojećoj lokaciji – 

U detaljnom objašnjenju, stoji “da je u podzemnim etažama objekta, pored garažiranja vozila, planirano i sklonište kapaciteta oko 300 osoba, kao i tehničke i pomoćne prostorije”.

– Na krovu objekta je predviđena realizacija helidroma/helipada. Takođe, opciona sletanja i poletanja predviđena su na nivou partera u letovima posebne namene – 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter