Izvor: tanjug
16.07.2020 u 09:02
0

Institut za medicinu rada ULAZI u KOVID SISTEM!

U kovid sistem ušao je i Institut za medicinu rada u Beogradu i prvi pacijenti zaraženi korona virusom biće smešteni posle 8 časova.

Direktor te ustanove prof. dr Aleksandar Milovanović rekao je da stacionar, odnosno bolnica Instituta, postaje deo sistema kovid i da su u toku jučerašnjeg dana i noći odrađene pripreme kako bi pacijenti mogli da budu primeljeni.

SAZNAJTE I OVO

Đorđević poručuje: KORONA NIJE SRAMOTA, prijavite ako ste BOLESNI!

Analitičar Dušan Janjić: Okolnosti za DIJALOG Beograda i Prištine NEPOVOLJNE

Nastavak PROTESTA u Bugarskoj! TRAŽI SE OSTAVKA CELE VLADE!

On je kazao da je sve spremno za prijem prvih pacijenata i da je kapacitet te ustanove 40 do 60 mesta, ali da će KCS dopremiti još 40 kreveta.

– Ispraznili smo lekarske sobe i ordinacije tako da ćemo moći da primimo i do 90 pacijenata- rekao je Milovanović.

On je naveo da će medicinski timovi biti oformljeni u toku prepodneva, tako da mogu da funkcionišu 24 sata dnevno.

Napomenuo je da će Institut biti podeljen na dve zone, kovid i nekovid, tako da će i nekovid pacijenti moći neometano i bez rizika da nastave da dolaze u Institut.

Pacijenti koji su do juče bili u stacionaru Instituta otpušteni su do juče u 19 sati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter