Izvor: Telegraf.rs
26.07.2020 u 08:13
0

UPOZORENJE RHMZ: Za 3 sata OPASNO vreme!

Narandžasti mmeteoalarm uključen je za Pomoravlje, Istočnu, Jugoistočnu Srbiju i Šumadiju

Nestabilno julsko vreme praćeno grmljavinom i pljuskovima ni danas nas neće zaobići. Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) jutros je upozorio na nestabilno vreme praćeno velikom količinom padavina za kratak vremenski period.

– Danas promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično s pljuskovima, grmljavinom i količinom padavina većom od 20 mm za kratak vremenski period, uglavnom u centralnim, istočnim i jugoistočnim krajevima zemlje – stoji u upozorenju RHMZ.

TOP PREPORUKA

PREDSEDNIK SRBIJE SUTRA REAGUJE: Novi ŠAMAR Prištine EU i SAD!

BEOGRAĐANI OBRATITE PAŽNJU: Nove izmene na linijama gradskog prevoza!

NIŠLIJA OSUMNJIČEN ZA OBLJUBU DEVOJČICE (14): Ja sam u nju zaljubljen, želim zajednički život?!

PREMINULA VELIKA LEGENDA: Na društvenim mrežama se OPRAŠTAJU, tuga DO NEBA! (FOTO)

Izdat je i narandžasti meteoalarm za Pomoravlje, Istočnu, Jugoistočnu Srbiju i Šumadiju, gde se očekuje lokalna pojava grmljavina sa količinom padavina većom od 20 litara po metru kvadratnom u periodu do 3 sata.

Podsetimo, narandžasti meteoalarm znači da je vreme opasno, kao i da su opasne prognozirane vremenske pojave, a takvog su inteziteta da mogu prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po ljude i životinje. Treba biti vrlo obazriv, svestan rizika i redovno informisan o detaljima očekivanih meteoroloških uslova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter