Izvor: Tanjug
29.07.2020 u 10:57
0

MALI:Uprava za pranje novca radi svoj posao

Ministar finansija Siniša Mali kaže da Uprava za pranje novca radi svoj posao i da je neverovatno „političko divljanje“ pojedinih nevladinih organizacija i političara, nakon što je od banaka zatražen uvid u sve njihove transakcije.

Mali je naveo da je Srbija pre par godina bila na sivoj listi FATF-e i da je tada bilo pitanje zašto je Srbija na toj listi.

OVO MORATE ZNATI…

ZBOG MLADE PREMLATIO OCA, DEDU I BRATA?! Mladiću (19) iz Vranja određeno policijsko zadržavanje

REKLA SAM JOJ DA NIJE ZA NJU: Ispovest MAJKE čiju su ćerku UBILI u VRANJSKOJ BANJI!

NJEGOV ŽIVOT LEDI KRV U ŽILAMA: Majku su mi ubile USTAŠE, supruga izvršila samoubistvo … (VIDEO)

Mali NAJAVIO NOVI PAKET MERA za izlazak iz KORONA KRIZE!

ISTIČE VREME ZA STOPIRANJE RATE KREDITA: Evo kada treba da se JAVITE banci

– U međuvremenu protekle dve godine mnogo toga smo uradili u sprečavanju pranja novca i borbi protiv terorizma – rekao je ministar.

On je naveo da Srbija radi sve što rade razvijene zemlje sveta kako bi se sprečilo pranje novca, kako bi se kontrolisali tokove novca i sprečilo finansiranje terorizma.

– To je normalna aktivnost bez ikakve političke pozadine – naglasio je on.

PROČITAJTE JOŠ…

VANREDNO STANJE u Italiji PRODUŽENO do 15. oktobra!

LOŠE VESTI iz Niša: Još dve trudnice POZITIVNE na KORONA VIRUS!

Dr Kon: Da li su trudnice SADA UGROŽENIJE?

Ne vidi zašto bi uvid u transakcije pojedinaca ili nevladinih organizacija bio problem, ukoliko se nešto ne krije. Podseća da se tako prate tokovi novca i u Francuskoj, Nemačkoj, Francuskoj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter