Izvor: Blic
07.08.2020 u 14:53
0

NEVEROVATNO! Preko 30 godina radi, a nije primio nijednu platu!

Kada čovek neki poziv prihvati kao životnu misiju, onda i ne očekuje profit, niti neku drugu nadoknadu, a za ovu tvrdnju živi dokaz je Selomir Marković, poznatiji kao Sele, koji već više od 30 godina obavlja izuzetno odgovoran posao domaćina spomen kompleksa Čegar, posvećenom Stevanu Sinđeliću i junacima Boja na Čegru.

– Kroz neverovatnu žuvotnu priču našeg junaka, upoznaćemo se sa Čegrom i okolinom, odnosno sa mestima koja su od izuzetne istorijske važnosti za Srbe – tkriva nam Boško Kozarski, autor emisije „Kulturista“ i dodaje:

– Sele je živa legenda i pored deda Đorđa sa Zejtinlika, jedini apsolutni čuvar sećanja na ratne velikane i njihove podvige koji pritom to radi bez ikakve naknade. Biće to jedna emotivna, ali i živopisna epizoda naše emisije.

OVO MORATE ZNATI

TUGA! Na treningu IZNENADA preminuo Majkl Odžo, košarkaš Crvene zvezde!

JEZIVO: Kupili MALOLETNU DEVOJČICU zbog BRAKA u Nemačkoj, majka podvodila ćerku!

GAK SAOPŠTIO: Nijedan vrtić u Beogradu nije zatvoren zbog zaraze korona virusom!

„NISAM JOŠ ZREO ZA PENZIJU ZATO SAM I UPISAO TRENERSKU“ Predsednik VUČIĆ otvorio PANDORINU KUTIJU! (FOTO)

Ukoliko još niste bili na Čegru, pogledajte ovu emisiju u petak 7. avgusta u 21 sat na televiziji „Balkan trip“.

„Balkan Trip“ predstavlja potpuno nov osvrt na sve što bi moglo da interesuje jednog turistu u potrazi za idealnim mestom za odmor ili avanturu u regionu. Ovaj kanal je najveći izvor informacija iz sveta regionalnog turizma Balkana, pokrivajući vesti i objave od tek otkrivenih etno odmarališta i porodičnih domaćinstava, pa do luksuznih spa centara i elitnih hotela sa renomeom. „Balkan trip“ je namenjem svetskim putnicima, planinarima, avanturistima, gurmanima i svim ljubiteljima prirode i ugostiteljstva, prvi pravi turistički kanal zbog koga ćete zavoleti vazduh, ljude i prizore Balkana i poželeti da spakujete kofere za putovanje.

Kanal je dostupan svim korisnicima MTS – ove IPTV platforme na kanalu 134 i 740 u HD rezoluciji. Korisnicima platforme Supernova, Balkan Trip je dostupan na poziciji 30.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter