Izvor: HappyBSC
13.08.2020 u 14:36
0

NAJNOVIJI KORONA PRESEK! Brojke pokazuju da prolazi drugi talas

U Srbiji je u poslednja 24 sata na korona virus testirano 9.100 osoba, njih 247 bilo je pozitivno, dok su, nažalost, preminula tri lica. Ipak, to je najmanji broj stradalih u roku od 24 časa još od 27. juna kada su preminule dve osobe.

Poslednji podaci Ministarstva zdravlja i Instituta „Batut“ pokazuju da se na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi 78 pacijenata.

Najviše pažnje poslednjih dana posvećuje se najavljenim epidemiološkim merama u školama, novim merama prema stranim građanima koji će na ulasku u zemlju morati da dostave negativan nalaz PCR testa, ali i ruskoj vakcini, prvoj koja je registrovana u borbi protiv kovida-19.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter