Izvor: Tanjug
22.08.2020 u 13:27
0

Ovo je termin posete domovima, prethodno zakazati!

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević uputio je svim ustanovama socijalne zaštite i gerontološkim centrima Instrukcija o načinu rada prilikom organizovanja poseta korisnicima, nakon što su posete ponovo dozvoljene zaključkom Kriznog štaba za sprečavanje zarazne bolesti Covid-19.

OVO MORATE ZNATI

PREDSEDNIK SRBIJE PORUČUJE: Uskoro će i hoteli u malim mestima dobiti pomoć

LAZAREVČANI ŠOKIRANI NAKON PADA ALEKSANDRE I NJENOG SINA SA ZGRADE: Otkrili šta se dogodilo pre par dana

ČETVRTI POŽAR U DANU: Hrvatsku utaju jezivi požari

DOKTORKA DARIJA O AKTUELNOJ TEMI: Evo da li će biti dozvoljene svadbe u oktobru

OPROSTIO SE OD ZVEZDE: Štimac novi košarkaš Monaka

PRSTE DA POLIŽETE: Štrudla sa kremom (RECEPT)

Prema Instrukciji, posete mogu biti organizovane svakim radnim danom od 10 do 18 sati u povoljnim vremenskim uslovima u dvorištu zgrade, a korisnik može da primi dve posete nedeljno. Posete moraju da budu unapred zakazane i da traju do 15 minuta.

Posetiocima će biti merena temperatura, a pored zaštitne maske, posetilac će morati da nosi i vizir i da drži distancu od dva metra od korisnika.

Biće sprovedene i ostale epidemiološke mere kao što je dezinfekcija ruku i odeće, navodi se pored ostalog u Instrukciji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter