Izvor: Tanjug
26.08.2020 u 19:10
0

Vila Jovanke Broz se RENOVIRA za PREMIJERA?

Vila supruge bivšeg predsednika SFRJ Jovanke Broz u beogradskom naselju Dedinje renovira se za visoko rezidencijalne svrhe, a da li će u njoj boraviti predsednik Vlade zavisi od toga da li će takva odluka biti doneta, izjavila je  zamenica generalnog sekretara Vlade Tamara Stojčević, povodom spekulacija na društvenim mrežama u kojima se navodi da se ta vila “sprema za Anu Brnabić”.

Prema rečima Tamare Stojčević, Vlada Srbije do sada nije donela takvu odluku.

SAZNAJTE I OVO

DR NESTOTROVIĆ OTKRIVA: Evo kako da vas ZAOBIĐU komarci!

ČAK 97 ODSTO LJUDI NE ZNA ODGOVOR: Ovo je pitanje koje je sve izludelo!

POGLEDAJTE HASANA DUDIĆA U SUZAMA! Žene i kocka su mi došle glave (GLAMUR SPECIJAL, VEČERAS U 21.55)

RUBIN OSVOJIO KINU I HONG KONG Prestižne svetske nagrade za srpska vina i vinjak!

Vila se nalazi u Ulici kneza Aleksandra Karađorđevića 75 i deo je sistema državnih reprezentativnih objekata. Razlog za njeno renoviranje je ruinirano stanje u kojem se ta kuća nalazila. Sanacija je počela 2019. godine kako bi se sprečilo njeno propadanje, naveli su u vladi. 

Novi mandatar Vlade još nije poznat tako da se ne zna ko će biti stanar vile u kojoj je boravila udovica Josipa Broza Tita.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter