Izvor: Happy BSC
03.09.2020 u 11:48
0

LOPOVI VREBAJU: Evo pod kojim uslovima imate pravo da se branite ako vas napadnu provalnici!

Verovatno jedan od najvećih strahova većine ljudi jeste da im se može dogoditi provala i da im se mogu odneti vredne stvari iz stana. Zapravo strah da će im se odneti vredne stvari iz stana i nije tako veliki, koliko sama činjenica da se neko bez vašeg znanja i odobrenja našao u vašem stanu, preturao po vašim stvarima i da je postojala mogućnost da ga zateknete i da i vama možda naškodi.

Provalnici uglavnom biraju momenat kada niste kući. Takođe, oni koji su profesionalci u svojoj oblasti, često će vas posmatrati i ustanoviti kada vi obično niste kući, koliko dugo se zadržavate napolju i na taj način osmisliti najbolju taktiku kako da provale.

Stoga će se u emisiji „Posle ručka“ koja počinje u 15:30h polemisati upravo o tome…

Kako da se ponašate ako zateknete lopova u kući? Ko štiti privatnu svojinu od kradje? Da li je zakon blag prema lopovima?

GOSTI: Advokat Željko Simić, muzičar i poljoprivrednik Slobodan Betulić, novinar i pisac Marko Lopušina, advokat Nemanja Lukić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter