Izvor: happyBSC
28.09.2020 u 15:21
0

PILOT MIG-21 GOST HAPPY TV: Ovo je procedura pre poletanja, a iskustvo je bitan faktor! (VIDEO)

Kapetan Dejan Vasić, donedavni pilot na MIG-u 21, bio je gost Aleksandre Stanisavljević u „Ranom jutru“ Happy televizije.

Pre svakog poletanja postoje provere. Deo obavljaju mehaničari, a drugi kapetani, da li sa sigurnošću možete da rešite problem koji uočite? – bilo je pitanje naše voditeljke, posle pada vojnog MIG-21 u okolini Loznice kada su poginula dvojica pilota.

– Piloti ozbiljno pristupaju pregledu u avionu, koliko god da je let rutinski. Pilot vrši finalnu proveru. Ne možemo da budemo sto posto sigurni da je sve OK, jer u letu uvek može doći do kvarova, to nije ništa čudno. Na svakom avionu je moguće da se tako nešto desi, i ne postoji stari ili novi avion, već ispravan ili neispravan. Iskustvo je samo važno u dobrom reagovanju. Avio saobraćaj je najbezbedniji saobraćaj generalno, a naši piloti su kraljevi pilota u evropa u zemlji i sveta – rekao je on.

Celokupnu stručnu analizu, kao i presek stanja u vojnoj avijaciji, koju je gost u „Ranom jutru“ izneo gledaocima Happy TV pogledajte u videu ispod…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter