Izvor: Blic.rs
10.10.2020 u 21:15
0

U OVOM GRADU u Srbiji ponovo UVEDENA VANREDNA SITUACIJA!

Na osnovu preporuke Ministarstva zdravlja, kao i pogoršanja epidemiološke situacije u okruženju, Gradski štab za vanredne situacije Novog Pazara je na današnjoj sednici doneo odluku o ponovnom uvođenju vanredne situacije na teritoriji Grada Novog Pazara.

– Cilj nam je da trenutno povoljnu epidemiološku situaciju u našem gradu što duže održimo. U tom smislu svesni smo značaja poštovanja preventivnih mera. Grad Novi Pazar će, u saradnji sa svim državnim institucijama, sve svoje kapacitete u narednom periodu usmeriti prema kontroli mera i preporuka Ministarstva zdravlja i republičkog Kriznog štaba, a koje se odnose na sprečavanje i suzbijanje širenja virusa kovid 19 – saopšteno je iz Gradskog štaba za vanredne situacije.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

Meteorolozi najavili PRVI JESENJI SNEG: Nakon SUNČANOG vikenda, iduće nedelje očekuje nas TEMEPERATURNI ŠOK!

Preminuo ČUVENI KNJIŽEVNIK Miloje Popović Kavaja

Ministar spoljnih poslova Azerbejdžana OTKRIO do KADA će TRAJATI PRIMIRJE!

Ova borba, kako se ističe, ne zavisi samo od institucija već od svakog od nas.

– Zato molimo sve građane da budu odgovorni prvo prema sebi, a onda i prema svojim porodicama i celoj zajednici – naveo je Gradski štab za vanredne situacije Novog Pazara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter