Izvor: Tanjug
23.10.2020 u 19:59
0

GLUMAC NEGATIVAN NA KORONU „Kaligula“ ipak otkazan

Glumac Igor Ðorđević dobio je negativan rezultat testa na virus covid 19, saznaje Tanjug u Nardonom pozorištu.

Ðorđević je bio je u kontaktu sa osobom zaraženom virusom covid 19 u nekom od ranijih angažmana i zbog toga se nalazio karantinu 8 dana što je uslovilo otkazivanje večerašnjeg gostovanja ansambla NP sa predstavom „Kaligula“ na festivalu „Borini pozorišni dani“ u Vranju

PROČITAJTE JOŠ…

GRADE SE STANOVI ZA IZBEGLICE Krov nad glavom za 133 porodice

UHAPŠEN Zrenjaninac koji UKRAO NOVAC iz dve TRAFIKE!

PODRHTAVALO TLO: Zemljotres pogodio Bosnu i Hercegovinu

Igor Ðorđević igra glavnu ulogu predstavi „Kaligula“ u režiji Snežane Trišić i danas je saznao da je čovek sa kojim je sarađivao na snimanju jedne televizijske serije, pozitivan ta test za covid 19.

Iz predostrožnosti prema celom ansamblu predstava je otkazana, između ostalog, jer je planirano da Ðorđević i njegove kolege do Vranja stignu autobusom.

Gledaocima koji su kupili karte za ovu predstavu, biće vraćen novac na blagajni pozorišta „Bora Stanković“ u Vranju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter