Izvor: Tanjug
21.11.2020 u 10:24
0

U kovid bolnicama u Vranju hospitalizovana 82 pacijenta

U kovid ambulanti u Vranju tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 230 pregleda, a ukupan broj prvih pregleda je 101. Uzorkovana je krv kod 128 pacijenata i sačinjeno 115 RTG pluća.

PROČITAJTE JOŠ…

SRBIJA ISPRAĆA PATRIJARHA IRINEJA: Vernici se u Sabornoj crkvi opraštaju od patrijarha (FOTO)

DANAS SE SAOPŠTAVAJU RIGOROZNE MERE! KON ISTIČE: Teško da Vlada Srbije neće prihvatiti predlog

SRĐA JANKOVIĆ OTKRIO ŠTA JE KRIZNI ŠTAB PREDLOŽIO VLADI: Nove mere moraju da stupe na snagu ŠTO PRE, sve se zatvara u 17 sati?!

KBC ZEMUN: Za tri dana stiglo im je 360 pacijenata od 27 do 93 godine, mnogima je UGROŽEN ŽIVOT

DANAS JE ARANĐELOVDAN: Ako želite dobro sebi i svojima ne zaboravite na žito

U kovid bolnicama Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovana su 82 pacijenta, od kojih su 63 pozitivna na korona virus. Sa bronhopneumonijom je 75 pacijenata, na kiseoniku 35.

Primljeno je 17 pacijenata, otpušteno osam. Trenutan broj slobodnih postelja je 68, objavljeno je na sajtu grada Vranja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter