Izvor: kurir
16.01.2021 u 08:52
0

PENZIONERI NA VAKCINACIJI: Svi pozvani u petak se odazvali

– Aleksandar Stojanović, direktor Doma zdravlja „Dr Milutin Ivković“ u beogradskoj opštini Palilula, izjavio je da su u petak vaksinisani građani stariji od 75 godina koji su bili pozvani na vakcinaciju protiv korona virusa.

Stojanović je za medije rekao da je procedura jednostavna i po pacijentu traje od šest do sedam minuta.

„Kada pacijent dođe u Dom zdravlja uzima mu se lična karta i kratka anamneza njegovog zdravstvenog stanja u razgovaru s lekarom. Istovremeno se unose podaci pacijenta u bazu podataka. Potom odlazi kod sestre na vakcinaciju, a po izlasku iz prostorije, pacijent posedi nekoliko minuta“, objasnio je Stojanović.

OVO ĆE VAS ZANIMATI: 

Fajzer će smanjiti isporuke vakcije za Evropu

U Vladi CG završen sastanak sa Ðukanovićem

POVODOM MASOVNE VAKCINACIJE ODRŽAN SASTANAK: Od ponedeljka kol-centri za pomoć starijima oko imunizacije

EVROPSKA UNIJA PRETI BOSNI: Situacija sa migrantima je neprihvatljiva!

On je rekao da je na sastanku sa zamenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem dogovoreno da od ponedeljka počne i vakcinacija građana starijih od 64 godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter