Izvor: Tanjug
19.01.2021 u 09:20
0

RADOVI NA PUTU: Danas od 9 do 14 sati zatvorena deonica kod petlje Zmaj

Na auto-putu E-75, smer Beograd-Šid (gradski deo), petlja Zmaj, danas od 9 do 14 časova, radovi na sanaciji dilatacija, za saobraćaj će biti zatvorena vozna i preticajna saobraćajna traka, saopštilo je JP „Putevi Srtbije“.

OVO MORATE ZNATI

ZAVRŠENA SEDNICA U PALATI „SRBIJA“: Od 11 časova masovna vakcinacija na Sajmu, Lončar danas prima vakcinu, a Vučić za vikend (VIDEO)

DANAS JE BOGOJAVLJENJE: Evo kako će se ispoštovati običaji ove godine, plivanje za časni krst samo na Adi

VELIKA VREMENSKA PROGNOZA: Srpski meteorolog objavio šta nas očekuje u narednom periodu

Saobraćaj će se odvijati krajnjom desnom saobraćajnom trakom.

Petlja Umčari, za saobraćaj su zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka, u smeru Beograd-Niš i Niš-Beograd, saobraćaj se odvija krajnjim desnim trakama. Uključenje ka Nišu iz Umčara je zatvoreno za saobraćaj do daljnjeg.

Mole se učesnici u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni petlje Umčari.

Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima. Mole se učesnici u saobraćaju da voze pažljivo i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu. Savetujemo vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze pažljivo.

Jasički put u Kruševcu, do 15. decembra 2023. izmena režima saobraćaja za potrebe izgradnje auto-puta E-761, deonica Pojate-Kruševac.

Zrenjanin – Klek, od 20. avgusta prošle godine postavljena je privremena saobraćajna signalizacija i oprema na delu obilaznog puta oko Zrenjanina i izgradnje kružne raskrsnice.

PROČITAJTE JOŠ:

HOROR SCENA U KRAGUJEVCU: Muškarac osumnjičen da je izbo sugrađanina (26) ispred prodavnice

MILAN SE OZBILJNO SPREMA: Ovo je tim koji će napasti ZVEZDU (FOTO, VIDEO)

NEVEROVATAN SNIMAK NLO: Čudo na nebu od bisera nagoveštaj da nam VANZEMALJCI DOLAZE?! (VIDEO)

HOROSKOP ZA DANAS! Zvezde vas upozoravaju!

U ovoj fazi, saobraćaj iz pravca Kleka ka Zrenjaninu, preusmeren je na dvosmerno odvijanje saobraćaja na pravcu Zrenjanin – Klek.

Boljevci – Obrenovac, produžavaju se radovi na sanaciji kolovoza, do 31. marta i dalje je na snazi obustava saobraćaja. Alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca je državni put I A reda broj 2 (Miloš Veliki), a iz pravca Boljevca nema alternativnog putnog pravca.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.35 časova:

-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta,

-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,

-na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta,

-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter