Izvor: Tanjug
27.01.2021 u 07:27
0

AMS S: Bolja prohodnost puteva u planinskim predelima

Povremene snežne padavine i danas mogu pratiti vozače, ali slabljenje padavina i neprekidne intervencije putara donele su bolju prohodnost puteva u planinskim predelima centralne, zapadne, istočne i jugoistočne Srbije.

Na magistralnim putevima u ovim područjima ima mestimično raskvašenog snega na kolovozu, dok su putevi iznad 1000 metara nadmorske visini očišćeni u punoj širini, ali je i na njima kolovoz prekiriven ugaženim snegom kojeg mestimično ima i do 10 cm, zbog toga je saobraćaj i na ovim putevima usporen, a upotreba lanaca obavezna, saopštio je AMS S.

PROČITAJTE OBAVEZNO

VUČIĆ: Imamo veliki problem sa vakcinama!

ZAPADNI BALKAN jedan od šest Bajdenovih prioriteta

JEDAN OD NAJBOGATIJIH LJUDI AMERIKE: Mi smo na ivici građanskog rata!

ZA ULAZAK U EU NIJE DOVOLJNO PRIZNANJE! Srbija mora da da dodatne garancije Prištini!

RAZNET AMERIČKI KONVOJ U IRAKU! Teroristi izvraćaju udarac! (GALERIJA)

Bolja prohodnost očekuje vozače i na putevima koji vode na našim skicentrima ka Divčibarima, Zlatiboru, Tari, Kopaoniku i Goču. Hladan vazduh u ovim područjima stvara još jednu opasnost od proklizavanja vozila, ali često i magla tokom jutra i večeri smanjuje vidljivost i dodatno otežava vožnju.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05:15časova, nema zadržavanja putnickih vozila.

Teretna vozila čekaju na Horgošu, na izlazu, 120 minuta, Kelebiji, 180 minuta, Batrovcima, 180 minuta, Šidu, 180 minuta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter