Izvor: Tanjug
27.01.2021 u 07:58
0

DINAR STABILAN: Evro danas 117,58 po srednjem kursu

Dinar danas vredi prema evru približno isto kao u utorak i zvanični srednji kurs iznosi 117,5800 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Dinar prema evru ima istu vrednost na mesečnom nivou kao i u odnosu na početak 2021. godine, dok je na godišnjem slabiji za 0,1 procenat.

PROČITAJTE OBAVEZNO

VUČIĆ: Imamo veliki problem sa vakcinama!

ZAPADNI BALKAN jedan od šest Bajdenovih prioriteta

JEDAN OD NAJBOGATIJIH LJUDI AMERIKE: Mi smo na ivici građanskog rata!

ZA ULAZAK U EU NIJE DOVOLJNO PRIZNANJE! Srbija mora da da dodatne garancije Prištini!

RAZNET AMERIČKI KONVOJ U IRAKU! Teroristi izvraćaju udarac! (GALERIJA)

Indikativni kurs dinara prema dolaru je ojačao u utorak za 0,2 posto na 96,6861 dinara za dolar.

Dinar je prema dolaru slabiji za 0,3 odsto na mesečnom nivou, na godišnjem jači za 10,2 procenta, a u odnosu na početak godine je u padu za 1,1 posto.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter