13°C

Beograd

Photo: Happy BSC, screenshot

Izvor: Happy BSC

DOKTOR BELOJEVIĆ NA HAPPY TELEVIZIJI: Vizir je najbolji, ne znam ko predsedniku Srbije daje one maramice od maski!

Emisija "Dobro jutro Srbijo" i ovog jutra na Happy televiziji.

NAJVAŽNIJE DANAS

VELIKA AKCIJA POLICIJE: Pronađeno 46 migranata, odmah prebačeni u prihvatne centre!

KORONA PRESEK: Zaraženo još 2.088 ljudi! Raste broj osoba na respiratoru

SPUTNJIK STIGAO I U REPUBLIKU SRPSKU: U petak prve vakcine

SINOD PRESEKAO! Ovde će se birati novi patrijarh!

Milomir Marić i Katarina Korša jutarnji program otvorili su u društvu prof dr. Gorana Belojevića sa Medicinskog fakulteta u Beogradu. Poznato lice srpske medicine je i ovog puta imao šta da kaže, a voditelji su kao i obično "rešetali" pitanjima. Tema je bila, naravno korona virus, novi soj, Belojević je prokomentarisao i kolegu Nestorovića, a diskutovalo se i o tome kako je Srbija očitala lekciju Evropskoj uniji i postala lider regiona, a u samom vrhu Starog kontinenta. 

- Virus je mutirao, i nije ni čudo što se pojavio novi soj. To je sasvim logično. Prošlo je evo godinu dana, i navikli smo se već na život sa koronom  iako nije nimalo lako. 

Što se Nestorovića tiče, Belojević je Mariću i Katarini rekao:

- Znate da sam vrcav i nemojte me shvatiti ozbiljno: ja bih otvorio novo odeljenje u "Lazi Lazareviću" na koje bih smestio Nestorovića, Stojkovićku i Neđu, i davao bih im neku terapiju sa kojom bi postali ćutolozi.

Kako je to jedna mala Srbija pokazala je velikoj Evropi kako se uspešno radi vakcinacija.

- Srbija je trenutno kao nekad Jugoslavija kod Tita, nesvrstana zemlja i koristi taj položaj. Mi balansiramo između Istoka i Zapada, to je neka vrsta taktičkog balansiranja, koja nam donosi rezultate.

PROČITAJTE JOŠ: 

STIŽU NOVE DOZE VAKCINA: Premijerka Brnabić dočekuje pošiljku (VIDEO)

NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE! Evo šta su otkrili naučnici o vakcini protiv kovid-19

ŠAMAR RUSIJI! "Sputnik V" nije deo EU strategije vakcinacije

SPUTNJIK STIGAO I U REPUBLIKU SRPSKU: U petak prve vakcine

Doktor Belojević je u studio došao sa vizirom, a Marić ga je pitao da li bi pustio ljude na utakmicu Crvena zvezda - Milan?

- Pustio bi ih sa ovim (pokazuje na vizir) i tako bi bez ikakvog straha mogli da navijaju i da se se deru. Inače, vizir preporučujem svima, ne znam ko je juče predsedniku Aleksandru Vučiću i premijeru Češke dao one maramice od maski. Da se koji slučajem predsednik Srbije razboli, ceo krizni štab bi morao da odgovara i da podnese ostavku. 

Gostovanje je završeno pitanjem: Kada će kraj pandemije?

- Sledeću Novu godinu slavićemo na ulicama i trgovima, ali nećemo ići u Grčku na more i na Olimpijadu - rekao je Belojević u emisiji "Dobro jutro Srbijo" na Happy televiziji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar