25°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: kurir.rs

BEOGRAD JE MEĐU 10 NABOLJIH U EVROPI ZA OTKRIVANJE FALSIFIKOVANIH DOKUMENATA! Vulin obišao policajce na aerodromu Nikola Tesla

Stanica granične policije Beograd je među 10 najboljih u Evropi u otkrivanju falsifikovanih dokumenata!

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas renovirane prostorije Regionalnog centra granične policije za unutrašnje granične prelaze i prostorije za dežurstvo Stanice granične policije na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“.

„Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviće aktivno da radi na poboljšanju uslova rada policijskih službenika, kroz nabavku savremene opreme, tehnike, ali i renoviranje postojećih prostorija kako bi policija imala sve uslove da bude još efikasnija u borbi protiv kriminala“, rekao je ministar Vulin.

NE PROPUSTITE:

MESEC DANA PAKLA! Hranili se pacovima, BEZ VODE ZA PIĆE! Spasioci u ŠOKU kad su ih ugledali na pustom ostrvu! (VIDEO)

"Kod njih se vakciniše brže nego u Evropskoj uniji!" KAKO TO SRBIJA MOŽE, a ostatak regiona ne?

DOKTOR BELOJEVIĆ NA HAPPY TELEVIZIJI: Vizir je najbolji, ne znam ko predsedniku Srbije daje one maramice od maski!

LEGLA ZARAZE: Novi pik sedam dana posle Sretenja, planine su novi rasadnici korone

NIKOLA, SILA SI! Novi dabl-dabl Jokića, Denver pregazio Kavalirse (VIDEO)

Prema njegovim rečima, pripadnici granične policije brinu o bezbednosti državne granice, sigurnosti i bezbednosti svakog građanina, ali istovremeno ostvaruju i dobre rezultate u sankcionisanju krivičnih dela, posebno falsifikovanja dokumenata i zaplene narkotika.

Ministar se posebno osvrnuo na sprečavanje krivičnih dela falsifikovanja dokumenata i istakao da je Stanica granične policije Beograd svrstana među 10 najboljih graničnih službi u Evropskoj uniji po rezultatima ostvarenim u ovoj oblasti.

Ministru Vulinu, koji je Stanicu granične policije Beograd obišao sa direktorom policije Vladimirom Rebićem i načelnikom Uprave granične policije Miletom Jandrićem, prezentovana je i specijalna oprema koju granična policija koristi za pregled falsifikovanih dokumenata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDRID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar