Izvor: Novosti
15.02.2021 u 12:44
0

HUMANOST NA DELU: Skupili novac za Zrenjaninsku bolnicu!

Donacijom koncentratora kiseonika Plućnoj bolnici „dr Vasa Savić“ u Zrenjaninu, članovi zrenjaninskog Rotari kluba, nastavili su lepu tradiciju pomoći lokalnoj zajednici i pokazali humanost u borbi protiv Covid-a 19.

– Koncentrator kiseonika „Care medical MINI 5″ koji nam je uručen kao donacija,  neophodan je u lečenju težih pneumonija pluća, a značajno je to što ovaj aparat ima primenu u našoj bolnici i kad nije pandemija, jer je našim pacijentima često potreban – istakla je direktorka Plućne bolnice u Zrenjaninu, dr Svetlana Jovanović.

VAŽNO JE I OVO

ČEKA NAS NOVI PIK KORONE? Stručnjaci navode PET razloga povećanja broja zaraženih

STIŽU ČESTITKE IZ CELOG SVETA: Predsednik Srbije primio lepe reči od velikih državnika

PUK’O KO ZVEČKA! Hoti: Nisam ovo očekivao, bićemo konstruktivna opozicija

AMSS: Oprezno vozite zbog poledice!

Ivana Bošnjak, predsednica zrenjaninskih Rotarijanaca, naglasila je da su od početka pandemije, članovi kluba donirali maske, vizire i rukavice Opštoj bolnici u Zrenjaninu, dezinfekciona sredstva Gerontološkom centru i Crvenom krstu, 50 vizira Predškolskoj ustanovi zrenjanin,  kao i 10 kreveta i 10 dušeka Plućnoj bolnici. 


Zadovoljstvo lekara

Veliko zadovoljstvo doniranim koncentratorom kiseonika pokazali su lekari, ali i ostali zaposleni u Plućnoj bolnici u Zrenjaninu, uz napomenu da će im značiti u lečenju pacijenata sa težim oblicima pneumonija pluća. 


– Nadamo se da će donacija doprineti efikasnijem radu bolnice, a mi ćemo nastaviti sa akcijama koje doprinose kvalitetnijem životu građana u Zrenjaninu – naglasila je Ivana Bošnjak Bošnjak, uz napomenu da je moto Rotarijanaca iz Zrenjanina, „uvek u službi lokalne zajednice“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter