6°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Tanjug

POVEĆAN INTEZITET SAOBRAĆAJA: Sve naplatne rampe biće otvorene na "Milošu Velikom"

JP "Putevi Srbije" saopštili su da se na auto-putu "Miloš Veliki", tokom dana u popodnevnim i večernjim satima očekuje povećan intezitet saobraćaja, ali da će u cilju bržeg prolaska vozila sve naplatne rampe biti u funkciji bez minuta pauze.

VESTI DANA

PROMENE U ZDRAVSTVU: Trudnice će dobijati naknadu i bez uplaćenih doprinosa, a menja se i pitanje bolovanja zaposlenih

UJUTRU OBLAČNO I SA MRAZOM: Pogledajte kakve nas temperature očekuju narednih dana

"ĆIRILICA"! SRBIJA NE SME DA SE ODREKNE KOSOVA I METOHIJE!

Duž auto-puta Miloš Veliki na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na autoputu.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na auto-putu E-75, most Gazela, smer ka Sava Centru, sutra od 22 do 24časa izvodiće se radovi, u pokretu na isključenju novogodišnje dekoracije.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.25 časova, na graničnim prelazima Kelebija i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, Horgošu, 90 minuta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti