18°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

EKSKLUZIVNO! IVICA DAČIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJIO": Moramo da se borimo za istinu o ubijenim SRBIMA u Jasenovcu!

Gost najgledanijeg jutarnjeg programa "Dobro jutro Srbijo" bio je predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić.

On je gostujući kod Katarine Korše i Milomira Marića pričao o filmu "Drara iz Jasenovca" i komentarima koje je film izazvao nakom emitovanja. Pričao je i o tome kakve su emocije bile posle gledanja filma.

PROČITAJTE JOŠ:

SEDNICA PREDSEDNIŠTA SNS ZAKAZANA ZA DANAS: Vučić sa vrhom stranke o VAŽNIM temama!

Petković: Kurti zloupotrebljava decu u političke svrhe

HAPŠENJE U BEOGRADU:Pretio policajcu pištoljem

KOLAPS U CENTRU BEOGRADA: Ogromna rupa na sred ulice!

- Dobro je što je ovaj film snimnjen. Ta inicijativa je krenula od izložbe o Jasenovcu koju je organizovalo Ministarstvo spoljnih poslova kada sam ja bio milistar - rekao je Dačić.

Velika polemika se podigla poslednih dana u domaćim, ali i regionalnim medijima o filmu "Dara iz Jasenovca", a Dačić je na to imao da kaže:

- Treba da se nastavi borba za istinu o tome šta se dešavalo u Jasenovcu. To nije mala stvar i nije mali broj žrtava. Može da se ljuti kog god hoće, ali film je dočarao pravu istinu stradanja iz Jasenovca.

Evo šta je Ivića Dačić još govorio.

- Evo, drama u porodici Dačić, nismo mogli da počnemo emisiju dok nisi našao psa. 

Milomir Marić i Ivica Dačić su započeli zamimnjivu priču! 

- To je nemački ovčar. Je l' tako? - uptao je Marić.

- Nije nemački ovčar. Nemaš pojma. Moja deca su veoma inventivna i onda tako... Sinu je neko poklonio štene srednjeazijskog ovčara i sinoć su ga doneli. Oni su jutros ostali da spavaju, a ja sam ga čuvao i vidim nema ga nigde, a žurio sam kod tebe u emisiju. Našli su ga posle iza televizora - ispričao je Dačić.

Marić je potom izneo jednu opasku.

- Zamisli šta bi ljudi rekli: Ovaj ne može da sačuva ni psa, a kako će državu da čuva?". Srećom, pas je nađen - rekao je Marić.

- To su psi uglavnom iz Turkmenistana. Porastu do 50 ili 60 kila, a kad malo poraste dovešću ga kod Marića i reći mu da ga je omalovažavao - ispičao je Dačić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar