Izvor: Tanjug
25.02.2021 u 07:30
0

DRUGI U EVROPI, PETI NA SVETU! Srbija prestigla Ameriku po broju vakcinisanih (FOTO)

Srbija je pretekla SAD i trenutno je 5. zemlja u svetu kada je reč o broju vakcinacija na milion stanovnika.

VAŽNO

SASTANAK VUČIĆA I PATRIJARHA: Naš je posao da gledamo da izbegnemo sukobe (VIDEO)

AMERIKA U ŠOKU: Više nismo saveznici! Vaša vojska nije dobrodošla!

DODIK OTKRIO POKVARENI PLAN SARAJEVA! Nećemo im dozvoliti da to urade!

ZABORAVLJENI HEROJ! Čovek koji je od ustaša oteo voz pun Srba!

VELIKA POBEDA SRBIJE: Lažnoj državi sprečeno učlanjenje u Konferenciju ustavnih sudova Evrope!

Kada je reč o broju revakcinacija na milion stanovnika, Srbija je prva u Evropi i četvrta u svetu.

Poređenja radi, Srbija u apsolutnim brojevima ima više revakcinisanih građana nego što zajedno imaju Mađarska, Slovenija, Hrvatska i Bugarska.

U Srbiji je, prema najnovijim podacima Vlade, izvršeno 1.343.718 vakcinacija protiv korona virusa i 487.359 revakcinacija.

Prema broju vakcinacija na milion stanovnika, Srbija je druga u Evropi, posle Velike Britanije, a prema broju revakcinacija na milion stanovnika naša zemlja je prva u Evropi. Posle Srbije su Malta i Ruminija.


U svetu je Srbija na 5. mestu po broju vakcinacija na milion stanovnika, posle Izraela, Sejšela, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Velike Britanije. SAD su na šestom mestu.

Prema broju revakcinacija na milion stanovnika u svetu, Srbija je četvrta, posle Izraela, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Sejšela.

Srbija je ubedljivo prva u regionu po broju vakcinacija na milion stanovnika, a slede Rumunija, Mađarska, Slovenija, Hrvatska, Bugarska i Albanija.

Srbija je na prvom mestu u regionu i prema broju revakcinacija na milion stanovnika.

Prema ukupnom broju vakcinacija i revakcinacija, Srbija je druga u regionu, posle Rumunije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter