Izvor: Tanjug
01.03.2021 u 18:37
0

PUTEVI BEOGRAD: Oprez zbog magle i odrona!

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, a vozačima se savetuje opreznost zbog mogućnosti pojave magle i odrona na pojedinim deonicima, saopšteno je danas iz JP “Putevi Srbije“.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnim prelazima Batrovci i Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, na graničnom prelazu Preševo, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta.

VESTI KOJE SU OBELEŽILE DAN

STIPENDIJA ZA MALU DARU! Dodik pomaže glavnoj glumici iz filma o Jasenovcu

SASLUŠANA DIJANA HRKALOVIĆ odbila je POLIGRAF!

NAGLI SKOK! Danas 3.469 novozaraženih od korone

NIKOLA SARKOZI OSUĐEN!

MUŠKARAC PREMINUO ISPRED KOVID AMBULANTE! Srušio se pred ulazom, Hitna pomoć nije mogla da mu pomogne

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja

Auto-put E-763, Ub – Obrenovac, u smeru ka Obrenovcu, od danas do 7. marta, od 8 do 16 časova, radovi u pokretu, na ispiranju kišne kanalizacije u zaustavnoj saobraćajnoj traci.

Auto-put E-75, na deonici petlja Požarevac – petlja Velika Plana (od km 264+050 do km 292+870, pun profil autoputa) od 3. do 9. marta, od 8 do 16 časova, istražni radovi za potrebe rehabilitacije. U zoni radova za saobraćaj će biti povremeno zatvorena preticajna ili vozna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati u slobodnoj saobraćajnoj traci.

Auto-put E-763, do 10. marta, od 9.30 do 17 sati, radovi na ITS opremi, prvo u smeru ka Čačku u tunelu „Savinac“, a nakon toga u tunelu „Brđani“, zatim u smeru ka Beogradu, radovi prvo u tunelu „Brđani“ a zatim u tunelu „Savinac“. Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom dok će za saobraćaj biti zatvorena vozna saobraćajna traka.

NE PROPUSTITE

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA Medicinski deo: Potpuno zatvaranje Srbije? Konačna odluka za dva dana

DOBRE VESTI ZA SRBIJU: Stigao novi kontigent Fajzerovih vakcina

Meteorolog Đurić otkrio šta nas čeka do KRAJA MARTA: Pravo proleće, a onda sledi PREOKRET (VIDEO)

Kraj trećeg ili početak četvrtog talasa? Dr Stamenković objašnjava (VIDEO)

SPECIJALNA DONACIJA ZA BiH: Predsednik Vučić sutra u Sarajevu

VEČERAS U ĆIRILICI: Svi zločini nad Srbima (Happy TV 20.55 časova)

Na teritoriji Požege zbog mogućih osulina savetujemo oprez pri vožnji i prilagođenu brzinu kretanja na državnim putevima I B reda broj 21 i I B reda broj 23.

Na teritoriji Zaječara učestali odroni, duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima. Najviše ih ima na Ðerdapskoj magistrali, na putevima II A reda broj 221 (klisura Koretanac) i II A reda broj 222 (prilaz Babinom Zubu) gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije, koja obaveštava o odronima.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter