31°C

Beograd

Photo: HAPPYBSC

Izvor: Tanjug

MINISTAR RUŽIĆ OPTIMISTIČAN: Očekujem da će Krizni štab danas doneti odluku da se održe mature!

 Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić očekuje da će Krizni štab na današnjoj sednici doneti odluku da se održe maturske večeri, jer je to, kako kaže najznačajni dan u životima svih malih i velikih maturanata.

VAŽNO

NE PROPUSTITE! VUČIĆ SE VEČERAS OBRAĆA IZ BRISELA uoči nastavka dijaloga Beograda i Prištine!

ANA BRNABIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Neka KiM ne meša našu FLEKSIBILNOST sa kukavičlukom!

OLGICINA ŠKOLA: KAKO POSTATI LAŽNI DOKTOR? Bodi pile, kupi diplomu i nikako ne izdaj račune!

DA LI JE U HAGU PRESUĐENO SRBINU ILI SRBIJI? Saznajte u emisiji "Posle ručka" danas od (15.00 sati) Happy TV

- Imajući u vidu da se deca već psihološki, a i tehnički pripremaju za matursko, mnogo je bolje da to sprovedemo na institucionalizovan način -, rekao je Ružić za Tanjug i dodao da će očuvanje zdravlja i tokom proslava ostati na prvom mestu.

Ružić je naveo da je to veoma važno kako ne bismo došli u situaciju se roditelji deca dovijaju sami kako da to organizuju.

Ministar je naveo da očekuje da Krizni štab usvoji preporuku o održavanju maturskih večeri koje će biti u skladu sa poznatom regulativom, kao i zdravstvenim preporukma.

Naglasivsi da je zdravlje na prvom mestu, Ružić je naveo da se o tome vodilo računa, te da je obrazovanje pokazalo rezistentnost prema korona virusu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar