21°C

Beograd

Photo: HAPPYBSC

Izvor: Happy BSC

POČNITE DAN UZ "DOBRO JUTRO SRBIJO": Saznajte prvi NAJAKTUELNIJE teme!

U omiljenom jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo" na Happy televiziji upoznajte se sa najaktuelnijim dešavanjima, uz zanimljive goste.

"Prelistavanje" u "Dobro jutro Srbijo" uz Milomira Marića i Katarine Korše počinje sa Petrom Đurđevim, centar za društvenu stabilnost, I Nikolom Žeželjem, Centar za društvenu stabilnost.

U nastavku jutarnjeg programa dolazi Miodrag Linta, Predsednik Saveza Srba izregiona koji će govoriti na temu šta mediji misle o dijalogu.

O medicinskim savetima i kako da nam jetra bude zdrava, govoriće se u nastavku a to me će govoriti  dr Predrag Nenadić,diplomirani nutricionista

Sledeća tema emisije "Dobro jutro Srbijo" je "Vučić i Kurti bez dodirnih tačaka, susret ponovo u julu" a o tome će diskutovati Branko Radun, analitičar i Filip Radojčić, urednik Globusa u listu Objektiv.

Naredni gost je Dragomir Andan ,Bivši direktor policije Republike Srpske a tema na koju će on govoriti su Haške prevare.

Na temu dijaloga i da li ga je stvarno bilo, govoriće  Nebojša Čović, bivši potpredsednik Vlade Srbije.

Naredni gost je Petar Petković, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju i govoriće o aktuelnostima dijaloga i na temu  "Kurtiju rečeno da ne pomišlja da ugrožava bezbednost Srba"

Sledeća tema jutarnjeg programa je Očuvanje srpskih svetinja prioritet i o tome će govoriti Miloš Stojković,poverenik Hilandara

Naredni gost u Studiju je Angelina Lazar, globalni savetnik i Džon Bosnić, novinar i publicista i oni će govoriti na temu - ko je uopšte Angelina Lazar.

Sledeća tema je  "Živeti zdravo osnova za dug život" a o tome će govoriti stručnjaci iz oblasti zdravlja dr Filgud, dr Jelica Macut,endokrinolog, Jelena Gajšek,tv voditelj.

Ostanite uz Happy televiziju i HappyBSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar