21°C

Beograd

Photo: Instagram/printscreen/odikos_gia_ellada

Izvor: objektiv.rs

NA GRANICAMA SE ČEKA I DO 90 MINUTA: Evo gde su najveće gužve!

Automobili na putničkom terminalu Batrovci izmedju Hrvatske i Srbije na ulaz u zemlju čekaju sat ipo, isto koliko i na izlazu iz zemlje, na prelazu Gradina sa Bugarskom, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Putnička vozila i na ulaz i na izlaz iz zemlje na prelazu Preševo sa Severnom Makedonijom čekaju 60 minuta, dok na izlaz i ulaz u Srbiju iz Bosne i Hercegovine čeka po 45 minuta. Kamioni na graničnom prelazu Šid sa Hrvatskom na izlaz iz zemlje čekaju 90 minuta, na prelazu Batrovci 60 minuta, dok na prelazu Kelebija sa Madjarskom na izlaz takodje čekaju sat vremena.

VAŽNO:

DETALJI SUKOBA BELIVUKA I MILOŠEVIĆA ČIJI JE SNIMAK UBISTVA POTRESAO SRBIJU: Vlastimir se sam tukao protiv 10 Veljinih vojnika!

VELIKI DAN ZA ZAPADNU SRBIJU: Poleteli prvi avioni sa čuvenog "DRAŽINOG AERODROMA"

GROZNA SCENA U ODŽACIMA! PEDOFIL NAŠAO BROJ TELEFONA U KONTEJNERU - PA DEVOJČICI SLAO JEZIVE PORUKE: Pozivao ju je na intimne odnose, majka van sebe!

KORONA NE JENJAVA: Raste broj zaraženih i preminulih!

Saobraćaj je trenutno umerenog intrenziteta, dobra prohodnost puteva vožnju čini lakšom, sem na mestima gde je zbog radova ili veće gustine saobraćaja vožnja usporenija, a prolazak nešto duži jer se nalazimo u špicu letnje turističke sezone.

Do 20. avgusta biće obustavljen saobraćaj na deonici Irig-Ruma i delu deonice Irig-Vrdnik, zbog obezbedjenja zone radova na rehabilitaciji državnog puta.

Saobraćaj će biti obustavljen od raskrsnice državnog puta preko Rivice, do raskrsnice lokalnih puteva od Rume ka Vrdniku i od Iriga ka Vrdniku.

Alternativni putni pravac iz Iriga ka Vrdniku će biti preko državnog puta Irig-Ruma, preko Rume, i dalje lokalnim putem iz Rume ka Vrdniku, pored sela Pavlovci.

Do 10. avgusta će biti na snazi izmenjen režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji deonice Stara Pazova – Stari Banovci.

Saobraćaj će biti zatvoren od petlje Stara Pazova do petlje Stari Banovci, što znači da će iz pravca Beograda biće zatvoreno isključenje za Stare Banovce.

Alternativni putni pravac je petlja Nova Pazova, a iz pravca Novog Sada uključenje za Stare Banovce će biti moguće preko petlje Stara Pazova ili petlje Nova Pazova.

Do 30. jula doći će do povremenih obustava saobraćaja ;zbog radova na asfaltiranju kolovoza, na deonici Boljevac-Bučje.

Na deonici Jošanička Banja-Kopaonik će do 1. novembra biti obustavljen saobraćaj u punoj širini kolovoza zbog rekonstrukcije puta.

Alternativni putni pravac za Kopaonik je Biljanovac-Raška-Rudnica-Kopaonik, a iz pravca Kruševca, Kruševac-Brus-Brzeće-Kopaonik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar