14°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen /Dobro jutro Srbijo

Izvor: Happy BSC

ALEKSANDAR RAKOVIĆ U "VIKEND JUTRU": Strani faktor targetira Vučića i Dodika kao nosioce velikosrpske ideje i krajnji cilj pritiska na Srbiju je ukidanje Republike Srpske

Ono što se u Bosni dešava  jeste proizvodnja  i generisanje krize od strane Zapada. Smatram da su Sukobi  realni, ali ne znam da li ce do njih i doći. Poslednji oružani sukob na teritoriji Jugoslavije bio je s 2015. Izmedju Albanaca i Makedonaca. Pravi  način reakcije na trenutnu situaciju u Bosni po mom mišljenju  je izraelski odbrambeni model, reč je o   pravovremenom delovanja protiv neprijatelja. Neka RS prva krene protiv onoga ko je negira i dovodi njeno postojanje u pitanje.

PROČITAJTE JOŠ:

DODIK: Ne plašim se hapšenja - IĆI ĆU U SARAJEVO!

TRAGEDIJA NA VOŽDOVCU: Tri vatrogasne ekipe gasile požar

VELIKE GUŽVE NA GRANICAMA: Smena turista - čeka se i do dva sata

Ovo je istorijski trenutak jer se  srpski narod  ujedinio prosle godine oko litija u CG i  sada oko krize u vezi  Srebrenice.  Novi  tzv visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH nema nikakav legitimitet, ali će  mozda i sam  hteti da ukine Inckove odluke koje su bizarne. Sad već bivši visoki predstavnik Incko tvrdi da je doneo odluku koja će stabilizovati BiH, svakome je jasno da bi efekat primene takve odluke izazvao sve suprotno stabilizaciji odnosa.

Sada već bivši visoko predstavnik doneo  je odluku posle koje BiH mozda nece ni postojati i najbolje bi bilo da se BiH razdruzi po modelu  Češke i Slovačke. Bošnjački  i Hrvatski separatisti su napali YU i odgovorni su za smrt 100. 000 ljudi, oni uslovil sui događaje poput Srebrenice. Srbi nisu razorili YU naprotiv hteli su da je čuvaju najvno verujući da će je sačuvati. Za Srbe u RS i kompletan srpski korpus vrlo je  važno da je reč genocid veoma osetljiva, mi smo u II Svetskom ratu doživeli strahote od nacista i ustaša. Od Kalajeve politike do Inckove postoji kontinuitet izražene agresije prema srpskom narodu. Dok je u Dejtonskoj Bosni RS ne može bez sukoba da izađe iz nedovršene države koja se zove BiH. Amerikanci pokušavaju preko Inckovog zakona post festum da optuže Srbe da ruše Dejtonski sporazum. To smo već videli sa podrškom koju je  Izetbegović imao svojevremeno od Nemačke. Glavna odluka je unutar institucija RS jer ona jedina ima u koncepciji zaokruženu strukturu za državnost. Dodik je rekao „Ne plašim se hapšenja ići ću u Sarajevo“, to je krucijalna rečenica i treba da ide i bori se za interese RS do kraja. Interesi  Nemačke i Amerike se ovde mešaju sa ciljem odstranjivanja Ruskog uticaja u ovom delu sveta.  Čeka se incident  i napad na Dodika da bi obezbeđenje RS upotrebilo silu u odbrani Dodika i to je osmišljena akcija muslimanske tajne službe. I Srbija kao garant Dejtonskog sporazuma mora da zaštiti interese RS. Šmit treba da nastupi kao mirotvorac i to je scenario povezan sa događajima u Crnoj Gori. Koncentričnim krugovima treba vršiti pritisak na Srbiju, to je geopolitički plan. Potrebna je „hladna glava“ i konsultacije sa Srbijom da ne bi došlo do građanskog rata u BiH u koji može biti uvučena i RS. Neuralgične tačke postoje i građani RS mogu biti izloženi pritiscima. Ono što je Izrael za Jevreje to je RS za Srbe. Ukoliko priča o genocidu i zakonu zaživi sličan model će primeniti i na Kosovu, Albanci od toga neće odustati.  Targetiranje Dodika i Vučića kao nosioca velikosrpske ideje to je zapravo cilj i ukidanje RS. Cilj je povući Rusiju iz RS. Krajnji cilj da ne bude Srba u BiH smetaju zato što su pravoslavne vere, a Vatikan je fobičan u odnosu na pravoslavlje. Srbe treba potisnuti do reke Bosne, a odatle mogu da postoje. Sad je vreme da srpski korpu u RS ujedini i da se spreči Orvelijanska kontrola misli svih njenih građana i neophodno je dobiti  jaku podrška Rusije i Kine da bi se očuvala i RS i njeni građani.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar