Izvor: Novosti
04.08.2021 u 09:15
0

Ministarstvo spoljnih poslova o smrti Lazanskog: VOLEO JE SVOJU ZEMLJU I SA PONOSOM JE PREDSTAVLJAO

Ministarstvo spoljnih poslova sa tugom obaveštava da je iznenada preminuo naš uvaženi kolega, ambasador Srbije u Ruskoj Federaciji Miroslav Lazanski – saopšteno je iz ministarstva.

VAŽNO:

MILOMIR MARIĆ SA GOSTIMA O SEĆANJIMA NA LAZANSKOG: Bio je šarmantni profesionalac – svi su ga voleli, čak i oni koji su mu zamerali!

ANĐELKOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Hrvatska jeste išla pešadijom na Republiku Srpsku Krajnu – ali je „OLUJU“ ZAPOČELA NATO AGRESIJOM!

RUKOVODSTVO REPUBLIKE SRPSKE DANAS KOD VUČIĆA

– Pamtićemo ga kao velikog rodoljuba, izvrsnog pisca, novinara, eminentnog vojnopolitičkog komentatora, koji je voleo svoju zemlju i sa ponosom je predstavljao širom sveta. Ostaće upamćene njegova predanost, posvećenost i zalaganje kao ambasadora naše zemlje, kao i brojne aktivnosti usmerene na dodatno unapređenje saradnje i prijateljstva Srbije i Rusije. Ministarstvo saučestvuje u bolu porodice, prijatelja i kolega ambasadora Lazanskog. Komemoracija i datum sahrane biće naknadno objavljeni – stoji u saopštenju ministarstva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter