Izvor: Happy BSC
04.08.2021 u 14:06
0

VULIN: Sinovi onih koji su stvorili Jasenovac danas slave Oluju

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin obratio se povodom godišnjice hrvatske akcije „Oluja“.

VAŽNO:

ISPOVESTI IZ KOLONE PROTERIVANJA U „OLUJI“ SAMO NA HAPPY TELEVIZIJI: Vršili su ritualna ubistva – stavljali su automobilske gume na leševe, pa ih PALILI!

VUČIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE POVODOM SMRTI LAZANSKOG: Srbija je izgubila velikog čoveka – hvala mu za sve!

MILOMIR MARIĆ SA GOSTIMA O SEĆANJIMA NA LAZANSKOG: Bio je šarmantni profesionalac – svi su ga voleli, čak i oni koji su mu zamerali!

PODSETIMO SE ŠTA JE LAZANSKI GOVORIO U NAŠOJ EMISIJI „DOBRO JUTRO SRBIJO“!

– Zato što smo ćutali o Jasenovcu, doživeli smo Oluju. Zato što nisu kažnjene ustaše iz Jasenovca, nije kažnjen ni jedan ustaša za Oluju. Sinovi onih koji su stvorili NDH i Jasenovac danas slave i Oluju. Ono što je počelo Jasenovcem, nastavilo se Olujom.  Srbi moraju imati državu koja će biti u stanju da ih zaštiti gde god da žive, narod koji je gubio decu u Jasenovcu i Oluji, nikada i nikome više ne sme da prepusti da odlučuje umesto njega. Ako Srbi zaborave, dočekaće da im drugi daju imena deci, pa tako dok konačno ne nestanemo. Oluja se više nikada ne sme ponoviti, a da država Srbija nije dovoljno moćna da Srbe zaštiti“, izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin povodom godišnjice hrvatske akcije „Oluja“ u kojoj je iz tadašnje Republike Srpske Krajine proterano više od 250.000 Srba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter