14°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

VEČERAS "NA PRAVOM MESTU": DA SE NE ZABORAVI! "OLUJA"- ZLOČIN KOJI TRAJE! Happy TV 20.50h (VIDEO)

 Emisija "Na pravom mestu" i ovog četvrtka pomera granice.

Voditeljka Antonela Jelić je za gledaoce Happy televizije pripremila temu "Oluja"

VAŽNO:

IN MEMORIAM: OVAKO JE ZA HAPPY TV GOVORIO LAZANSKI O SVOM POSLU: Ne postoje istraživački novinari, postoje samo DOBRI I LOŠI!

ANA BRNABIĆ OTKRIVA U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Nije važno više da zaposlimo ljude, već da oni imaju veća primanja - PROSEČNA PLATA BIĆE 900 EVRA!

DRŽAVA PRUŽA PUNU PODRŠKU! Vulin: Srpska policija je spremna da se obračuna sa najsurovijim kriminalnim grupama kao što je Belivuk-Miljković

TREĆA DOZA VAKCINE: Radi se na uputstvu za davanje buster cepiva, koje je preporučeno osetljivim grupama!

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U KOJOJ JE VOZ DEVOJCI ODSEKAO NOGE: Bila je u društvu muškarca koji je napustio 50 metara pred ulazak u kobni tunel

O progonu Srba iz Hrvatske u akciji "Oluja" koja se dogodila 1995. godine i 26 godina nakon jezivih zločina nad srpskim narodom kada je vojnom akcijom koja je za cilj imala etničko čišćenje teritorije centralne Hrvatske, od srpskih snaga i civila a koja je okončana nakon četiri dana padom Republike Srpske Krajine.

Govore, naši gosti :  prof dr Miroslav Bjegović; dekan Fakulteta za studije bezbednosti "Edukos", kapetan Dragan Vasiljković, Mile Bosnić- predsednik Udruženja Krajišnika i Nikola Cerovac- predsednik srpsko-kulturno umetničkog Centra "Knin". 

Saznajte ko je dogovorio pad Krajine, kako su prošli generali koji nisu želeli da izdaju svoj narod i koliko Srba se još uvek nalazi u zatvorima u Hrvatskoj i na koji način ih muče. 

Najavu za emisiju, pogledajte ovde: 

Zato večeras od 20.50 časova budite uz Happy televiziju i emisiju "Na pravom mestu" i saznajte sve tajne obaveštajnih službi.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCQEXV1FhjpMXVYIJJCQPfLg

Ostanite uz Happy BSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar