Izvor: Happy BSC
21.08.2021 u 17:56
0

KON ZA „TELEMASTER“ NA TV HAPPY: Apelujem na vakcinaciju dece starije od 12 godina, potpuno je efikasna!

Epidemiolog i član Kriznog štaba, Predrag Kon gostovao je u „Telemasteru“ na TV Happy sa najnovijim informacijama  u vezi sa epidemiološkom situacijom.

Na pitanje o o početku školske godine, Kon kaže:

– Epidemiološka situacija se pogoršava. Čak je zabrinjavajuća. Doneta je odluka da se krene normalno u školu, ali sa maskama. Ja apelujem da se starija deca od 12 godina vakcinišu jer je vakcina registrovana i prikladna  za decu. Smeta mi roditeljska briga za decu, a ne daju da se deca vakcinišu. Ako im je jedini argument farmaceutska mafija kako je nazivaju, nemamo šta da pričamo-

Kon zamera i što nisu svi zdravstveni radnici vakcinisani, a takođe su problem i druge profesije. On smatra da je neprihvatljivo da svako ko radi u zdravstvu zarazi pacijenta.  Dodao je da virus cirkuliše i da je izvesno da će se pojaviti u školama.

VAŽNO:

VUČIĆ OBIŠAO RADOVE NA ISTOKU SRBIJE: Ovo je biser Evrope, zato hoćemo i puteve na Kosovu – dovezli smo mašine, a oni poslali snage da BIJU NAŠE RADNIKE! (VIDEO)

ŠEŠELJ ZA HAPPY TV – POSLAO ŽESTOKU PORUKU: Jednom će Srbija da se vrati na Kosovo, to je naš zavet – a OVO im ja garantujem!

RAZOTKRIVANJE NAMERA VELIKIH SILA U „VIKEND JUTRU“: Tramp je faktor koji je sve promenio, više ništa neće biti isto – U AVGANISTANU TEK SLEDI PAKAO!

NAJNOVIJA VEST: Preminulih 11 od korone!

–  Školska godina će normalno početi ali sam  zabrinut sam zbog toga što se malo dece vakciniše. I delta soj se spušta na dečji uzrast.-

Kon upozorava na povećanje broja obolelih u narednoj sedmici. Nije bio precizan da li će se bolnice vratiti u kovid sistem.  

Kada je reč o trećoj dozi vakcine, on predlaže da pacijent primi istu.  Naveo je da bi trebalo kombinovati u slučaju lošeg imunog stanja, ali se to ostavlja izabranom lekaru da odluči. Istakao je da je i treća doza važna za kolektivni imunitet, ali ipak prva najvažnija.

Kon nije zamerio održavanje svih festivala u zemlji ukoliko su se pridržavali mera.

Svaki dan uz „Telemaster“ na TV Happy

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter