Izvor: Alo
22.08.2021 u 17:41
0

NAGLI PREOKRET: Menja se temperatura!

Jutarnja temperatura oko 20, najviša dnevna 33 stepena, a u toku noći naoblačenje će zahvatiti i prestonicu.

Sutra se na severozapadu Srbije očekuje pad temperature u odnosu na današnji dan, a u drugom delu dana i tokom noći povremeno kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, najavio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

VAŽNO:

VUČIĆ SE OBRATIO GRAĐANIMA: „Čuvaćemo našu zemlju, slobodu i samostalnost“

KONAČNO! U toku EVAKUACIJA Srpkinje iz Kabula: Vraća se avionom sa državljanima Hrvatske i BiH

CETINJE: Zavšen protest protiv ustoličenja mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru!

Skoro potpuno lokalizovan požar u VINČI: Evo kakav je KVALITET VAZDUHA u prestonici

Od utorka osetno svežije u celoj zemlji uz pad temperature za oko 10-ak stepeni, u većini mesta dnevna temperatura od 21 do 25 °C, a na jugoistoku od 25 do 30 °C.

U Beogradu će u ponedeljak biti pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, pre podne jugoistočni, posle podne u skretanju na severozapadni, koji će biti povremeno i jak.

Jutarnja temperatura oko 20, najviša dnevna 33 stepena, a u toku noći naoblačenje će zahvatiti i prestonicu.

Kako predviđa RHMZ, u narednih sedam dana, sve do 30. avgusta, biće osetno svežije, osim na jugoistoku gde će doći do pada temperature, ali će se i dalje zadržati toplo vreme.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter