33°C

Beograd

Photo: Printscreen/pixabay

Izvor: Novosti

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE VOZAČE: Sutra planirani radovi na ovim deonicama, izmenjen režim saobraćaja!

Na Auto-putu E-75, petlja Novi Sad Jug - petlja Kovilj, u smeru ka Beogradu, sutra od 7 do 17 časova biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova.

Za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, saopštilo je JP "Putrvi Srbije".

Obrenovac-Zvečka, od sutra od 7 do 17 časova radovi na kolovoznoj konstrukciji biće regulisani semaforskom signalizacijom, a nakon toga radovi na rehabilitaciji oštećenog asfaltnog zastora, uz ručno regulisanje saobraćaja (mahači ).

VAŽNO:

VUČIĆ SE OBRATIO GRAĐANIMA: "Čuvaćemo našu zemlju, slobodu i samostalnost"

SRPKINJA IZ KABULA PORUČILA: Mi polećemo!

CETINJE: Zavšen protest protiv ustoličenja mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru!

NAGLI PREOKRET: Menja se temperatura!

Radovi će se izvoditi svakog radnog dana i subotom, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Planirani rok završetka radova je 60 dana.

Ratari-Zvečka, od sutra od 7 do 17 časova radovi na rehabilitaciji oštećenog asfaltnog zastora. Radovi će se izvoditi svakog radnog dana i subotom, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Planirani rok završetka radova je 60 dana.

Brusnik - Negotin, na deonici: Ulica Karađorđeva, ulica Vere Radosavljević i ulica pored Zelene pijace, od sutra do 10. septembra od 7 do 17 časova radovi na sanaciji kolovoza u dužini od 3.000 m, uz naizmenično propuštanje vozila.

Obilaznica oko Beograda, petlja Ostružnica-petlja Orlovača, smer ka Bubanj Potoku, do 13. oktobra od 7 do 17 časova, radovi na zameni elastične odbojne ograde u razdelnom pojasu. Saobraćaj se odvija desnom (voznom) saobraćajnom trakom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar